Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
41%
Klinker Peronda Essence Taupe 15X90
895 kr /m²
Ni Sparar 600 kr
0.95 m² Per unit 850 kr/Förpackning Antal per förpackning 7
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda Essence Taupe  är en matt rektifierad beige träliknande klinker från Spanska Peronda.

Essence är en kollektion med en tidlös tilltalande, inspirerad av fina trä- och ekmönster. Den kommer i fyra varma neutrala färger, med förbättrade egenskaper jämfört med äkta trä. Essence är perfekt för vardagsrum av alla storlekar, där den ger dem värme, elegans och naturlig charm. Det här är en kollektion med träeffekter som alltid kommer att vara på modet, oavsett andra mer flyktiga stilar och trender. Essence kan användas i både kök och bad, men designen gör att den passar minst lika bra i andra rum. Varje klinker mäter 150×900 mm och kan användas både inomhus och utomhus.

OBS!! Bilder är en annan storlek.

Beskrivning

Klinker Peronda Essence Taupe  är en matt rektifierad beige träliknande klinker från Spanska Peronda. Essence är en kollektion med en tidlös tilltalande, inspirerad av fina trä- och ekmönster. Den kommer i fyra varma neutrala färger, med förbättrade egenskaper jämfört med äkta trä. Essence är perfekt för vardagsrum av alla storlekar, där den ger dem värme, elegans och naturlig charm. Det här är en kollektion med träeffekter som alltid kommer att vara på modet, oavsett andra mer flyktiga stilar och trender. Essence kan användas i både kök och bad, men designen gör att den passar minst lika bra i andra rum. Varje klinker mäter 150×900 mm och kan användas både inomhus och utomhus. OBS!! Bilder är en annan storlek.  

Mer information

Format

Rektangulär

Leverans

Användningsområde

Färg

Frostsäker

Tål Golvvärme

Ja

Kant

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

10

Yta

Antal per förpackning

7

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top