Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
44%
Klinker Peronda Foresta Unique 15X90
599 kr /m²
Ni Sparar 460 kr

I lager

0.945 m² Per unit 566 kr/Förpackning Antal per förpackning 7
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker PerondaForesta Unique är en träliknande granitkeramik från peronda.

Nästan varje produkt från spanska peronda utmärker sig genom sin originalitet och stil. En av dessa är serien Foresta med ett träliknande utseende. Ser ut som ett klassiskt trägolv, men med alla fördelar av ett stengolv. Plattorna, som är gjorda i granitkeramik, varierar i mönster och färgskiftningar för att ge effekten av ett riktigt trägolv. Dess färg ger ett intryck av ett riktig trägolv. Men man slipper få färgflagor och stickor i fötterna på detta vackra golv. Foresta Unique kan användas i både kök och bad, men designen gör att den passar minst lika bra i andra rum. Varje klinker mäter 150×900 mm och kan användas inomhus och utomhus.

Beskrivning

Klinker Peronda Foresta Unique är en träliknande granitkeramik från peronda. Nästan varje produkt från spanska peronda utmärker sig genom sin originalitet och stil. En av dessa är serien Foresta med ett träliknande utseende. Ser ut som ett klassiskt trägolv, men med alla fördelar av ett stengolv. Plattorna, som är gjorda i granitkeramik, varierar i mönster och färgskiftningar för att ge effekten av ett riktigt trägolv. Dess färg ger ett intryck av ett riktig trägolv. Men man slipper få färgflagor och stickor i fötterna på detta vackra golv. Foresta Unique kan användas i både kök och bad, men designen gör att den passar minst lika bra i andra rum. Varje klinker mäter 150×900 mm och kan användas inomhus och utomhus.

Mer information

Vikt21 kg
Dimensioner90 × 10 × 15 cm
Leverans

Format

Rektangulär

Användningsområde

Färg

Kant

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

10

Yta

Storlek (cm)

Antal per förpackning

7

Frostsäker

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Peronda Foresta Unique 15X90”

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top