Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
44%
Klinker Peronda FS Comillas 33X33
599 kr /m²
Ni Sparar 460 kr
1.09 m² Per unit 653 kr/Förpackning Antal per förpackning 10
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda FS Comillas tillhör en av Francisco Segarras speciella designer.

För den här plattan har Francisco Segarra tagit inspiration från traditionella Valencian ‘Nolla’ plattor som hans inspirerande – resistenta plattor med karakteristiska färger som används från modernistiska tider för att skapa dekorativa ytor. FS Comillas har återupplivat det här färgglada utseendet för användning på väggar och golv. Comillas mäter 330×330 mm och kan användas inomhus och utomhus, eftersom det också är frostsäkert. Comillas kommer att se bra ut i alla rum som hemmet kan komma att erbjuda vare sig det gäller köket, vardagsrummet eller entrén kommer de vackra färgerna och det speciella mönstret bara att göra rummet mer unikt.

Beskrivning

Klinker Peronda FS Comillas tillhör en av Francisco Segarras speciella designer. För den här plattan har Francisco Segarra tagit inspiration från traditionella Valencian ‘Nolla’ plattor som hans inspirerande – resistenta plattor med karakteristiska färger som används från modernistiska tider för att skapa dekorativa ytor. FS Comillas har återupplivat det här färgglada utseendet för användning på väggar och golv. Comillas mäter 330×330 mm och kan användas inomhus och utomhus, eftersom det också är frostsäkert. Comillas kommer att se bra ut i alla rum som hemmet kan komma att erbjuda vare sig det gäller köket, vardagsrummet eller entrén kommer de vackra färgerna och det speciella mönstret bara att göra rummet mer unikt.

Mer information

Vikt22 kg
Dimensioner33 × 11 × 33 cm
Leverans

Format

Kvadrat

Färg

Mönstrat

Ja

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

9

Yta

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Frostsäker

Kant

Antal per förpackning

10

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Peronda FS Comillas 33X33”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top