Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
43%
Klinker Peronda FS Damero 45X45
398 kr /m²
Ni Sparar 300 kr

I lager

1 m² Per unit 398 kr/Förpackning Antal per förpackning 5
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda FS Damero är en svart och vit klinker med sliten look i rustik vintage-stil från spanska Peronda.

Varje platta mäter 450×450 mm och är indelad i fyra rutor, vilket ger intryck av mindre plattor, men med mycket mindre arbete. Schack-mönstret och det slitna utseendet  ger en äkta och klassisk känsla. Peronda FS Damero kan användas till både golv och väggar inomhus. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra, som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor.

Beskrivning

Klinker Peronda FS Damero är en svart och vit klinker med sliten look i rustik vintage-stil från spanska Peronda. Varje platta mäter 450×450 mm och är indelad i fyra rutor, vilket ger intryck av mindre plattor, men med mycket mindre arbete. Schack-mönstret och det slitna utseendet  ger en äkta och klassisk känsla. Peronda FS Damero kan användas till både golv och väggar inomhus. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra, som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor.

Mer information

Leverans

Format

Kvadrat

Antal per förpackning

5

Tjocklek (mm)

10

Färg

Mönstrat

Ja

Storlek (cm)

Yta

Användningsområde

Kant

Lämpar Sig Till

Frostsäker

Tål Golvvärme

Ja

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top