Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
48%
Klinker Peronda FS Manises 11X33
21 kr /st
Ni Sparar 19 kr
Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda FS Manises är en vit klinker i rustik stil från spanska Peronda.

Denna platta mäter 110×330 mm och är spårad i 110×110 mm, vilket ger dig rutor i mindre storlek, men med mycket mindre jobb. Skårorna fogas som vanligt samtidigt med att man fogar mellan plattorna. Peronda FS Manises går att använda till både golv och väggar inomhus. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra, som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor.

Beskrivning

Klinker Peronda FS Manises är en vit klinker i rustik stil från spanska Peronda. Denna platta mäter 110×330 mm och är spårad i 110×110 mm, vilket ger dig rutor i mindre storlek, men med mycket mindre jobb. Skårorna fogas som vanligt samtidigt med att man fogar mellan plattorna. Peronda FS Manises går att använda till både golv och väggar inomhus. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra, som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor.    

Ytterligare information

Färg

Leverans

Format

Rektangulär

Storlek (cm)

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

10

Yta

Användningsområde

Frostsäker

Kant

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Peronda FS Manises 11X33”

Toppsäljare

Du kanske också gillar …

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top