Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
40%
Klinker Peronda FS Sea Blue LT 33X33
1 065 kr /m²
Ni Sparar 700 kr
1.09 m² Per unit 1,161 kr/Förpackning Antal per förpackning 10
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda FS Sea Blue LT är en blank och matt blå, grå och vit klinker i rustik stil från spanska Peronda.

FS Sea Innovativ Layer Tech-teknologi har applicerats på FS Sea-kollektionen för att skapa slumpmässiga glansiga och matta kontraster, med subtila texturer som ger plattorna extra dynamik. Inspirerad av perfektionen hos det imperfekta, återspeglar denna kollektion själva essensen av havet, med dess indigo och marinblå färger, med benvita modeller som frammanar dess skum. Tillgänglig i ett 33×33 pre-scored format, FS Sea LT är perfekt för bostadsutrymmen där det behövs klinker som kan smälta harmoniskt in i hela ensemblen. Denna platta mäter 330×330 mm och är 9,5 mm tjock, och är spårad i 9 små rutor. Skårorna fogas som vanligt samtidigt med att man fogar mellan plattorna. Peronda FS Sea går att använda till både golv och väggar inomhus i alla rum i hemmet. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet.

Beskrivning

Klinker Peronda FS Sea Blue LT är en blank och matt blå, grå och vit klinker i rustik stil från spanska Peronda. FS Sea Innovativ Layer Tech-teknologi har applicerats på FS Sea-kollektionen för att skapa slumpmässiga glansiga och matta kontraster, med subtila texturer som ger plattorna extra dynamik. Inspirerad av perfektionen hos det imperfekta, återspeglar denna kollektion själva essensen av havet, med dess indigo och marinblå färger, med benvita modeller som frammanar dess skum. Tillgänglig i ett 33×33 pre-scored format, FS Sea LT är perfekt för bostadsutrymmen där det behövs klinker som kan smälta harmoniskt in i hela ensemblen. Denna platta mäter 330×330 mm och är 9,5 mm tjock, och är spårad i 9 små rutor. Skårorna fogas som vanligt samtidigt med att man fogar mellan plattorna. Peronda FS Sea går att använda till både golv och väggar inomhus i alla rum i hemmet. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet.    

Ytterligare information

Vikt22 kg
Dimensioner33 × 11 × 33 cm
Leverans

Format

Kvadrat

Antal per förpackning

10

Användningsområde

Färg

Mönstrat

Nej

Frostsäker

Kant

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Ja

Yta

Tjocklek (mm)

9,5

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top