Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
40%
Klinker Peronda FS Star Black LT 45X45
695 kr /m²
Ni Sparar 460 kr
1 m² Per unit 695 kr/Förpackning Antal per förpackning 5
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda FS Star Black LT är en vit klinker med svart stjärnor i mitten.

Francisco Segarra har återbesökt sin ikoniska FS Star-modell, med hjälp av banbrytande Layer Tech-teknik för att ge extra intensitet till de olika färgerna i kollektionen och en fantastisk slumpmässig gnistrande effekt. Tack vare sina tekniska egenskaper och R10 halkskydd kan FS Star LT användas på både väggar och golv. Detta är en modell perfekt för att låna ut en hög dos originalitet och visuell tilltal till projekt av alla slag, oavsett om det är offentligt eller privat. Varje platta mäter 450×450 mm och är 10,5 mm tjock. Peronda FS Star Black LT brukas till väggar och golv inomhus. Den här plattan lyfter upp ert vackra hem i alla rum som ert hem kan tänkas erbjuda vare sig det är i köket, badrummet eller i entrén.

 

Beskrivning

Klinker Peronda FS Star Black LT är en vit klinker med svart stjärnor i mitten. Francisco Segarra har återbesökt sin ikoniska FS Star-modell, med hjälp av banbrytande Layer Tech-teknik för att ge extra intensitet till de olika färgerna i kollektionen och en fantastisk slumpmässig gnistrande effekt. Tack vare sina tekniska egenskaper och R10 halkskydd kan FS Star LT användas på både väggar och golv. Detta är en modell perfekt för att låna ut en hög dos originalitet och visuell tilltal till projekt av alla slag, oavsett om det är offentligt eller privat. Varje platta mäter 450×450 mm och är 10,5 mm tjock. Peronda FS Star Black LT brukas till väggar och golv inomhus. Den här plattan lyfter upp ert vackra hem i alla rum som ert hem kan tänkas erbjuda vare sig det är i köket, badrummet eller i entrén.  

Ytterligare information

Leverans

Format

Kvadrat

Antal per förpackning

5

Användningsområde

Färg

Mönstrat

Ja

Frostsäker

Kant

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

10.5

Yta

,

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top