Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
26%
Klinker Peronda Maison Decor 22,3X22,3
596 kr /m²
Ni Sparar 200 kr

I lager

0.99 m² Per unit 590 kr/Förpackning Antal per förpackning 20
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda Maison Decor är en ny kollektion.

Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor. Kollektionens vita plattor har en sliten yta med ett svart motiv. Tillsammans finns det 6 olika svarta motiv att blanda mellan som kan kombineras med de vita plattorna från samma serie som har samma vita nyans. Genom att matcha de olika plattorna får du ett vackert och unikt mönster och design. Maison Decor säljes per förpackning och varje förpackning innehåller slumpvist blandade motiv. Mäter 223×223 mm och är 10 mm tjock. Kan användas på golv och vägg och tål golvvärme.

Beskrivning

Klinker Peronda Maison Decor är en ny kollektion. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor. Kollektionens vita plattor har en sliten yta med ett svart motiv. Tillsammans finns det 6 olika svarta motiv att blanda mellan som kan kombineras med de vita plattorna från samma serie som har samma vita nyans. Genom att matcha de olika plattorna får du ett vackert och unikt mönster och design. Maison Decor säljes per förpackning och varje förpackning innehåller slumpvist blandade motiv. Mäter 223×223 mm och är 10 mm tjock. Kan användas på golv och vägg och tål golvvärme.

Mer information

Leverans

Yta

Format

Kvadrat

Storlek (cm)

Lämpar Sig Till

Färg

Mönstrat

Ja

Användningsområde

Antal per förpackning

20

Frostsäker

Tål Golvvärme

Ja

Kant

Tjocklek (mm)

10

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Peronda Maison Decor 22,3X22,3”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top