Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
26%
Klinker Peronda Maison Plain 22,3X22,3
596 kr /m²
Ni Sparar 200 kr

I lager

0.99 m² Per unit 590 kr/Förpackning Antal per förpackning 20
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda Maison Plain är en ny kollektion.

Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor. Maison Plain kan kombineras med den geometriskt mönstrade dekoren som har samma vita nyans men med antingen trianglar, cirklar eller fyrkanter på ytan. Genom att matcha de olika plattorna får du ett vackert och unikt mönster och design. Maison Plain mäter 223×223 mm och är 10 mm tjock. Kan användas på golv och vägg och tål golvvärme.

Beskrivning

Klinker Peronda Maison Plain är en ny kollektion. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor. Maison Plain kan kombineras med den geometriskt mönstrade dekoren som har samma vita nyans men med antingen trianglar, cirklar eller fyrkanter på ytan. Genom att matcha de olika plattorna får du ett vackert och unikt mönster och design. Maison Plain mäter 223×223 mm och är 10 mm tjock. Kan användas på golv och vägg och tål golvvärme.

Mer information

Vikt24 kg
Dimensioner25 × 23 × 23 cm
Leverans

Yta

Format

Kvadrat

Storlek (cm)

Lämpar Sig Till

Färg

Användningsområde

Antal per förpackning

20

Frostsäker

Tål Golvvärme

Ja

Kant

Tjocklek (mm)

10

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Peronda Maison Plain 22,3X22,3”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top