Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
60%
Klinker Peronda T HV 34 11X11
47 kr 19 kr /st
Ni Sparar 28 kr
Om du handlar för över 10000 kr 10% extra rabatt
17 kr/st
Du har dagar kvar.
Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 10-15 arbetsdagar

Klinker Peronda T HV 34

OBS! Säljes styckvis

Klinker Peronda T HV 34 är en granitkeramisk platta i viktoriansk stil med en matt yta, från spanska Peronda. Varje platta mäter 110×110 mm och är 9 mm tjockt. Kombineras med fördel tillsammans med ramplatta C HV 34 för att skapa en bård eller ram runt valfri klinker i serien HV.

Serien House of Vanity är inspirerad av viktorianskt golv. De glaserade plattorna är indelade i mindre delar. En trendsättande och mångsidig kollektion. Klinker Peronda HV passar som ett vackert och välkomnande golv i exempelvis entrén eller hallen, men fungerar minst lika bra i kök eller badrum. Kan användas till både golv och väggar.

Beskrivning

OBS! Säljes styckvis Klinker Peronda T HV 34 11×11 är en granitkeramisk platta i viktoriansk stil med en matt yta, från spanska Peronda. Varje platta mäter 110×110 mm och är 9 mm tjockt. Kombineras med fördel tillsammans med ramplatta C HV 34 för att skapa en bård eller ram runt valfri klinker i serien HV. Serien House of Vanity är inspirerad av viktorianskt golv. De glaserade plattorna är indelade i mindre delar. En trendsättande och mångsidig kollektion. Klinker Peronda HV passar som ett vackert och välkomnande golv i exempelvis entrén eller hallen, men fungerar minst lika bra i kök eller badrum. Kan användas till både golv och väggar.

Mer information

Format

Kvadrat

Leverans

Användningsområde

Lämpar Sig Till

Färg

,

Frostsäker

Kant

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

9

Yta

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top