Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
19%
Klinker Provenzal Buxton Beige 20X20
948 kr /m²
Ni Sparar 221 kr

I lager

0.63 m² Per unit 597 kr/Förpackning Antal per förpackning 27
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Provenzal Buxton Beige är en klinker med en vacker lyktform i beige färg från spanska Vives.

Vives ceramica är en av världens ledande kakel- och klinkerproducenter och ligger långt framme vad gäller trender, kvalitet och miljömedvetenhet. En platta med naturlig känsla och med naturliga färgskiftningar i ytan. Provenzal Buxton Beige är en del av serien Laverton och matchar serien Aston. De neutrala jord- och stenfärgerna ihop med en fin struktur och yta ger denna kollektion den naturliga stillhet och charm som återfinns i Engelska landsbygden. En flexibel och praktisk serie som fungerar med de flesta stilar och smälter in helt naturligt. Provenzal Buxton Beige kan användas i både kök och badrum, men fungerar minst lika bra i andra rum. Fungerar till golv och väggar både inomhus och utomhus. Varje klinker mäter 200×200 mm och är 9 mm tjock.

Beskrivning

Klinker Provenzal Buxton Beige är en klinker med en vacker lyktform i en beige färg från spanska Vives. Vives ceramica är en av världens ledande kakel- och klinkerproducenter och ligger långt framme vad gäller trender, kvalitet och miljömedvetenhet. En platta med naturlig känsla och med naturliga färgskiftningar i ytan. Provenzal Buxton Beige är en del av serien Laverton och matchar serien Aston. De neutrala jord- och stenfärgerna ihop med en fin struktur och yta ger denna kollektion den naturliga stillhet och charm som återfinns i Engelska landsbygden. En flexibel och praktisk serie som fungerar med de flesta stilar och smälter in helt naturligt. Provenzal Buxton Beige kan användas i både kök och badrum, men fungerar minst lika bra i andra rum. Fungerar till golv och väggar både inomhus och utomhus. Varje klinker mäter 200×200 mm och är 9 mm tjock.

Mer information

Vikt15 kg
Dimensioner25 × 20 × 20 cm
Leverans

Färg

Format

Kvadrat

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

9

Yta

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Antal per förpackning

27

Frostsäker

Kant

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Provenzal Buxton Beige 20X20”

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top