Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
26%
Klinker Provenzal Cameley Sombra 20X20
869 kr /m²
Ni Sparar 290 kr

I lager

0.63 m² Per unit 547 kr/Förpackning Antal per förpackning 27
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Provenzal Cameley Sombra är en matt klinker med en vacker lyktform i många grå nyanser från spanska Vives.

Vives ceramica är en av världens ledande kakel och klinkerproducenter och ligger långt framme vad gäller trender, kvalitet och miljömedvetenhet. Den vackra och mycket populära formen finns i flera grå färgtoner och de kommer blandade i förpackningen. Marockansk känsla och klassisk design. Provenzal Cameley Sombra är en del av serien Laverton som är en serie plattor som kombinerar antik stil med modern form, vilket ger överraskande kontraster i all enkelhet. En flexibel och praktisk serie som fungerar med de flesta stilar och smälter in helt naturligt. Cameley Sombra kan användas i både kök och badrum, men fungerar minst lika bra i andra rum.Varje klinker mäter 200×200 mm och fungerar till golv och väggar både inomhus och utomhus.

Beskrivning

Klinker Provenzal Cameley Sombra är en matt klinker med en vacker lyktform i många grå nyanser från spanska Vives. Vives ceramica är en av världens ledande kakel och klinkerproducenter och ligger långt framme vad gäller trender, kvalitet och miljömedvetenhet. Den vackra och mycket populära formen finns i flera grå färgtoner och de kommer blandade i förpackningen. Marockansk känsla och klassisk design. Provenzal Cameley Sombra är en del av serien Laverton som är en serie plattor som kombinerar antik stil med modern form, vilket ger överraskande kontraster i all enkelhet. En flexibel och praktisk serie som fungerar med de flesta stilar och smälter in helt naturligt. Cameley Sombra kan användas i både kök och badrum, men fungerar minst lika bra i andra rum.Varje klinker mäter 200×200 mm och fungerar till golv och väggar både inomhus och utomhus.

Mer information

Leverans

Färg

Format

Kvadrat

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

9

Yta

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Antal per förpackning

27

Frostsäker

Kant

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Provenzal Cameley Sombra 20X20”

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top