Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
26%
Klinker Retiro 31,6X31,6
596 kr /m²
Ni Sparar 203 kr

I lager

1 m² Per unit 596 kr/Förpackning Antal per förpackning 10
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Retiro är en blå och vit, romantiskt mönstrad klinker från spanska Vives.

Retiro är en del av serien World Parks.  Denna serie är inspirerad av berömda parker runt hela jorden och de har alla sin egen stil och personlighet. Retiro är en park i Madrid och man kan tydligt se de spanska influenserna i dessa vackra plattor. Det romantiska mönstret ger ett klassiskt, elegant intryck. Varje klinker består av nio olika mönster vilket ger ett arbetat utseende för en bråkdel av arbetet. Varje klinker mäter 316×316 mm, har lätt rundade kanter och en halvblank finish. Retiro kan användas i både kök och badrum, men passar i alla rum och fungerar fint med den populära “shabby chic” trenden.

 

Beskrivning

Klinker Retiro är en blå och vit, romantiskt mönstrad klinker från spanska Vives. Retiro är en del av serien World Parks. Denna serie är inspirerad av berömda parker runt hela jorden och de har alla sin egen stil och personlighet. Retiro är en park i Madrid och man kan tydligt se de spanska influenserna i dessa vackra plattor. Det romantiska mönstret ger ett klassiskt, elegant intryck. Varje klinker består av nio olika mönster vilket ger ett arbetat utseende för en bråkdel av arbetet. Varje klinker mäter 316×316 mm, har lätt rundade kanter och en halvblank finish. Klinker Retiro kan användas i både kök och badrum, men passar i alla rum och fungerar fint med den populära “shabby chic” trenden.

Mer information

Vikt21 kg
Dimensioner31 × 10 × 31 cm
Leverans

Format

Kvadrat

Färg

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

9

Yta

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Kant

Användningsområde

Frostsäker

Antal per förpackning

10

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Retiro 31,6X31,6”

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top