Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
37%
Klinker Statuario Plus 60X120
1 055 kr /m²
Ni Sparar 600 kr
1.44 m² Per unit 1,519 kr/Förpackning Antal per förpackning 2
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Statuario Plus är en vit polerad marmorliknande klinker med svarta skåror.

Statuario Plus är en karaktäristisk och elegant klinker med sin vita bakgrund och djärva svarta skåror. Tack vare sin elegans har statuario givit en elegans och exklusivitet som få plattor kan. Statuario Plus kan brukas till golv och vägg både inomhus och utomhus. Den här marmorliknande klinkern gör sig elegant och vacker i alla rum som ert hem kan komma att erbjuda vare sig det är i köket, badrummet eller i entrén. Varje platta mäter 600×1200 mm och är 12 mm tjock.

Beskrivning

Klinker Statuario Plus är en vit polerad marmorliknande klinker med svarta skåror. Statuario Plus är en karaktäristisk och elegant klinker med sin vita bakgrund och djärva svarta skåror. Tack vare sin elegans har statuario givit en elegans och exklusivitet som få plattor kan. Statuario Plus kan brukas till golv och vägg både inomhus och utomhus. Den här marmorliknande klinkern gör sig elegant och vacker i alla rum som ert hem kan komma att erbjuda vare sig det är i köket, badrummet eller i entrén. Varje platta mäter 600×1200 mm och är 12 mm tjock.

Mer information

Vikt35 kg
Dimensioner120 × 3 × 60 cm
Leverans

Format

Rektangulär

Antal per förpackning

2

Användningsområde

Färg

Frostsäker

Kant

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

12

Yta

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top