Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
42%
Klinker Verbier Cherry 19X120
999 kr /m²
Ni Sparar 700 kr
0.95 m² Per unit 949 kr/Förpackning Antal per förpackning 4
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Verbier Taupe är en rektifierad brun träliknande klinker från Spanska Peronda.

Inspirerades av några av världens bästa skidorter i utvecklingen av sina samlingar med träeffektkakel. I det här fallet har kollektionen ett dynamiskt ekmönster. Splintveden i designen står i kontrast till andra mörkare områden, vilket skapar en nyckfull mångfald av nyanser som ger varje planka en fantastisk naturlig skönhet. Ytterligare visuell harmoni säkerställs också genom den skickliga inkorporeringen av katedralbågar (koncentriska knutar) i designen. Tack vare Verbiers tekniska egenskaper och sju olika färger är den perfekt för en mängd olika designprojekt. Med sin silkeslena känsla och halkfria egenskaper kan den användas i en mängd olika miljöer, inklusive våta eller torra områden, inomhus och utomhus. Detta är en ny kollektion tillverkad med ALL IN ONE-teknik. Denna samling av golvplattor kan matchas med 33×100 cm Verbier väggplattor, som har en spjäldesign tillgänglig i ett val av taupe eller honung, perfekt för att skapa vardagsrum med en varm, harmonisk, väl avrundad känsla. Klinker Verbier kan användas i både kök och bad, men designen gör att den passar minst lika bra i andra rum. Varje klinker mäter 195×1215 mm och kan användas både inomhus och utomhus.

Beskrivning

Klinker Verbier Taupe är en rektifierad brun träliknande klinker från Spanska Peronda. Inspirerades av några av världens bästa skidorter i utvecklingen av sina samlingar med träeffektkakel. I det här fallet har kollektionen ett dynamiskt ekmönster. Splintveden i designen står i kontrast till andra mörkare områden, vilket skapar en nyckfull mångfald av nyanser som ger varje planka en fantastisk naturlig skönhet. Ytterligare visuell harmoni säkerställs också genom den skickliga inkorporeringen av katedralbågar (koncentriska knutar) i designen. Tack vare Verbiers tekniska egenskaper och sju olika färger är den perfekt för en mängd olika designprojekt. Med sin silkeslena känsla och halkfria egenskaper kan den användas i en mängd olika miljöer, inklusive våta eller torra områden, inomhus och utomhus. Detta är en ny kollektion tillverkad med ALL IN ONE-teknik. Denna samling av golvplattor kan matchas med 33x100cm Verbier väggplattor, som har en spjäldesign tillgänglig i ett val av taupe eller honung, perfekt för att skapa vardagsrum med en varm, harmonisk, väl avrundad känsla. Klinker Verbier kan användas i både kök och bad, men designen gör att den passar minst lika bra i andra rum. Varje klinker mäter 195×1215 mm och kan användas både inomhus och utomhus.

Ytterligare information

Format

Rektangulär

Leverans

Användningsområde

Färg

Frostsäker

Tål Golvvärme

Ja

Kant

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

10

Yta

Antal per förpackning

4

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top