Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
48%
Mosaik Marquina Black 30X30
305 kr /st
Ni Sparar 280 kr

I lager

Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Mosaik Marquina Black är en svart polerad marmorliknande mosaik med vita skåror.

Marquina Mosaik är en karaktäristisk och elegant mosaik med sin svarta bakgrund och djärva vita skåror. Tack vare sin elegans har Marquina givit en elegans och exklusivitet som få mosaik kan. Marquina Black kan brukas till golv och vägg både inomhus och utomhus. Den här marmorliknande mosaiken gör sig elegant och vacker i alla rum som ert hem kan komma att erbjuda vare sig det är i köket, badrummet eller i entrén. Varje ark mäter 300×300 mm och är 12 mm tjock.

Beskrivning

Mosaik Marquina Black är en svart polerad marmorliknande mosaik med vita skåror. Marquina Mosaik är en karaktäristisk och elegant mosaik med sin svarta bakgrund och djärva vita skåror. Tack vare sin elegans har Marquina givit en elegans och exklusivitet som få mosaik kan. Marquina Black kan brukas till golv och vägg både inomhus och utomhus. Den här marmorliknande mosaiken gör sig elegant och vacker i alla rum som ert hem kan komma att erbjuda vare sig det är i köket, badrummet eller i entrén. Varje ark mäter 300×300 mm och är 12 mm tjock.

Mer information

Format

Kvadrat

Leverans

Användningsområde

Färg

Frostsäker

Kant

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

12

Yta

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top