Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
67%
Peronda M.FS Saja-N 5X33
299 kr 99 kr /st
Ni Sparar 200 kr

I lager

Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 10-15 arbetsdagar

Peronda M.FS Saja-N är en grå/svart, matt list med brun färgnyans från Spanska Peronda.

Varje list mäter 50×330 mm och är 10 mm tjock. Denna list går att använda tillsammans med FS SAJA-N som är en klinker i sliten metall-look. Peronda M.FS Saja-N kan användas som en kant på väggar inomhus och utomhus och är en otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra, som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor.

FS Saja är ett spännande nytt koncept inom keramiska plattor som ingår i FS- serien genom Peronda’s produktlinje som utforskar inspirerande möjligheter med metalliska lättnad effekter. Fs Saja finns också i Beige färg.

OBS!! Säljes styckpris!

Beskrivning

Peronda M.FS Saja-N är en grå/svart, matt list med brun färgnyans från Spanska Peronda. Varje list mäter 50×330 mm och är 10 mm tjock. Denna list går att använda tillsammans med FS SAJA-N som är en klinker i sliten metall-look. Peronda M.FS Saja-N kan användas som en kant på väggar inomhus och utomhus och är en otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra, som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor. FS Saja är ett spännande nytt koncept inom keramiska plattor som ingår i FS- serien genom Peronda’s produktlinje som utforskar inspirerande möjligheter med metalliska lättnad effekter. Fs Saja finns också i Beige färg. OBS!! Säljes styckpris!

Mer information

Färg

Leverans

Format

Rektangulär

Yta

Storlek (cm)

Lämpar Sig Till

Kant

Användningsområde

Tål Golvvärme

Nej

Frostsäker

Tjocklek (mm)

10

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Peronda M.FS Saja-N 5X33”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top