Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
30%
Peronda Mosaik D Joy 30X30
344 kr 244 kr /st
Ni Sparar 100 kr

I lager

Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 10-15 arbetsdagar

Peronda Mosaik D Joy är en handgjord detaljerad mosaik från spanska Peronda.

Varje mosaik är ett litet konstverk och ger garanterat ett exklusivt och arbetat intryck. Alla små detaljer och den fina finishen ger en levande och vacker yta.Varje mosaik mäter 48×48 mm och är 9 mm tjock och sitter monterade på ett Pvc-nät. Varje ark mäter 300×300 mm. Används till väggar inomhus, fungerar också i duschområdet. Kvalitet, elegans och en lyxig känsla är de beskrivande ord som används om Perondas Atelier-serie. Denna serie med sten-effekt har en fint arbetad design fulla av subtila nyanser, berikade med olika färger. Resultatet är en kollektion med unik personlighet som passar alla väggar.

Denna mosaik finns också i en annan färgnyans som heter D-Ocean.

OBS! Säljes Styckpris!

Beskrivning

Peronda Mosaik D Joy är en handgjord detaljerad mosaik från spanska Peronda. Varje mosaik är ett litet konstverk och ger garanterat ett exklusivt och arbetat intryck. Alla små detaljer och den fina finishen ger en levande och vacker yta.Varje mosaik mäter 48×48 mm och är 9 mm tjock och sitter monterade på ett Pvc-nät. Varje ark mäter 300×300 mm. Används till väggar inomhus, fungerar också i duschområdet. Kvalitet, elegans och en lyxig känsla är de beskrivande ord som används om Perondas Atelier-serie. Denna serie med sten-effekt har en fint arbetad design fulla av subtila nyanser, berikade med olika  färger. Resultatet är en kollektion med unik personlighet som passar alla väggar. Denna mosaik finns också i en annan färgnyans som heter D-Ocean. OBS! Säljes Styckpris!    

Mer information

Leverans

Storlek (cm)

Färg

Användningsområde

Lämpar Sig Till

Tjocklek (mm)

9

Frostsäker

Kant

Tål Golvvärme

Nej

Yta

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Peronda Mosaik D Joy 30X30”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top