Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Fri frakt (Vid order över 4000:-)

Trä-Klinker

Det bästa av två världar i ett; ett vackert trägolv med alla fördelar som kommer med ett stengolv. Dessa välgjorda och hållbara golv gör det möjligt att få den naturliga känslan som nordisk design ger, samtidigt som man får alla fördelar med klinker. Vi har ett ganska stort utbud av dessa levande och naturlika golv, från olika kakelproducenter, och i olika prisklasser. Dessa vackra golv kan användas i både kök och badrum, men designen gör att de fungerar lika bra i vardagsrum eller sovrum. Många av dessa klinker kan även användas utomhus. Välkommern i vår trä-avdelning, kolla in våra priser och beställ hemma, i lugn och ro. Vi levererar till dörren.
399 SEK
299 SEK
299 SEK

Filtrera efter färg

Filtrera efter storlek

20x120
11x60
14x90
15x90
19x120
20x114
30x30
45x45

Filtrera efter yta

Matt
Semipolerad
Filter På

Visar 1–18 av 32 resultat

Det bästa av två världar i ett; ett vackert trägolv med alla fördelar som kommer med ett stengolv.
Dessa välgjorda och hållbara golv gör det möjligt att få den naturliga känslan som nordisk design ger, samtidigt som man får alla fördelar med klinker.
Vi har ett ganska stort utbud av dessa levande och naturlika golv, från olika kakelproducenter, och i olika prisklasser. Dessa vackra golv kan användas i både kök och badrum, men designen gör att de fungerar lika bra i vardagsrum eller sovrum.
Många av dessa klinker kan även användas utomhus.
Välkommern i vår trä-avdelning, kolla in våra priser och beställ hemma, i lugn och ro. Vi levererar till dörren.

Top