Kakel

Kakel som förvandlar varje rum till ett konstverk. Vår noggrant utvalda kollektion erbjuder en mångfald av stilar, färger och mönster för att möta alla designpreferenser och funktionsbehov.

Kakel Atlas Black 25X50

Det ursprungliga priset var: 349,00 kr.Det nuvarande priset är: 179,00 kr. /m²

Kakel Grönlands Sten Grå 30X60

Det ursprungliga priset var: 375,00 kr.Det nuvarande priset är: 325,00 kr. /m²

Kakel Metro Vit Blank 7,5X15

Det ursprungliga priset var: 325,00 kr.Det nuvarande priset är: 229,00 kr. /m²

Kakel Carlfors Vit Blank 10X30

Det ursprungliga priset var: 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 229,00 kr. /m²

Kakel Carlfors Beige Blank 10X30

Det ursprungliga priset var: 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 229,00 kr. /m²

Kakel Carlfors Grå Blank 10X30

Det ursprungliga priset var: 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 229,00 kr. /m²

Kakel Carlfors Grön Blank 10X30

Det ursprungliga priset var: 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 229,00 kr. /m²

Kakel Carlfors Blå Blank 10X30

Det ursprungliga priset var: 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 229,00 kr. /m²

Kakel Balistone Seagreen Blank 7X28

Det ursprungliga priset var: 919,00 kr.Det nuvarande priset är: 849,00 kr. /m²

Kakel Balistone Coal Blank 7X28

Det ursprungliga priset var: 919,00 kr.Det nuvarande priset är: 849,00 kr. /m²

Kakel Balistone White Blank 7X28

Det ursprungliga priset var: 919,00 kr.Det nuvarande priset är: 849,00 kr. /m²

Kakel Anthea Blanco Blank 25X50

Det ursprungliga priset var: 399,00 kr.Det nuvarande priset är: 309,00 kr. /m²

Kakel Vit Blank 10X30

Det ursprungliga priset var: 269,00 kr.Det nuvarande priset är: 239,00 kr. /m²

Kakel Aqua Blue Liso Brillo 10X20

Det ursprungliga priset var: 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 239,00 kr. /m²

Kakel Metro Vit 7,5X30

Det ursprungliga priset var: 279,00 kr.Det nuvarande priset är: 179,00 kr. /m²

Kakel Vit Matt 7,5X15

Det ursprungliga priset var: 229,00 kr.Det nuvarande priset är: 190,00 kr. /m²

Kakel Aranda Burdeos 13X13

Det ursprungliga priset var: 1 303,00 kr.Det nuvarande priset är: 869,00 kr. /m²

Kakel Carrara Grey Natural 30X60

Det ursprungliga priset var: 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 159,00 kr. /m²

Kakel Aranda Blanco 13X13

Det ursprungliga priset var: 1 303,00 kr.Det nuvarande priset är: 869,00 kr. /m²

Kakel Aranda Celeste 13X13

Det ursprungliga priset var: 1 303,00 kr.Det nuvarande priset är: 869,00 kr. /m²

Kakel Carrara Grey 30X60

Det ursprungliga priset var: 329,00 kr.Det nuvarande priset är: 219,00 kr. /m²

Kakel Aranda Marino 13X13

Det ursprungliga priset var: 1 303,00 kr.Det nuvarande priset är: 869,00 kr. /m²

Kakel Cemento Gris 31,6X45 Paketpris 7,1 kvm

Det ursprungliga priset var: 3 210,00 kr.Det nuvarande priset är: 999,00 kr. /st

Köp kakel hos Tiles R Us

Upptäck skönheten och mångsidigheten i kakel, en tidlös lösning för alla dina utrymmen. Från ditt kök till ditt badrum, erbjuder kakel inte bara estetisk attraktion utan också hållbarhet och lättskött underhåll. På Tiles R Us förstår vi att varje kakelval är unikt. Därför erbjuder vi ett brett utbud som matchar din personliga stil och behov, oavsett om du letar efter något traditionellt eller modernt, subtilt eller iögonfallande.

Olika typer av kakel: en värld av val

Kakel kommer i en mängd olika material och varje typ har sina unika egenskaper som passar olika behov och estetiska preferenser:

Keramiskt kakel

Perfekt för budgetmedvetna projekt, detta mångsidiga material erbjuder oändliga designmöjligheter. Det är ett utmärkt val för väggar och mindre trafikerade golvområden, och finns i en uppsjö av färger och mönster.

Porslinskakel

Känd för sin hållbarhet, är porslinskakel idealiskt för högtrafikerade områden som kök och hallar. Dess täta och vattentåliga yta gör det också till ett populärt val för badrum.

Naturstenskakel

Från marmor till skiffer, natursten ger en exklusiv känsla till varje utrymme. Varje platta är unik, vilket ger ditt rum en distinkt och naturlig skönhet.

Mosaikkakel

Lägg till en personlig touch med mosaikkakel i olika färger och mönster. Perfekt för accentväggar, duschar eller som dekorativa inslag i kökets stänkskydd.

Kakel i olika miljöer

Vår kakelkollektion är designad för att passa varje miljö i ditt hem och arbetsplats:

 • Kökskakel: Välj kakel som inte bara kompletterar ditt köks design utan också är lätt att rengöra och underhålla. Vårt sortiment inkluderar både klassiska och trendiga alternativ som kan stå emot daglig användning och fortfarande se fantastiska ut.
  Badrumskakel: För en stilren och vattentålig lösning, upptäck vårt utbud av kakel som tål fukt och vattenstänk. Från eleganta stora plattor till små mosaiker, vi har alternativ som passar alla badrumsstilar.
  Utomhus: Förvandla dina utomhusområden med våra slitstarka och väderbeständiga kakelalternativ. Skapa en inbjudande terrass, en elegant uteplats eller en praktisk gångväg.
  Kommersiella utrymmen: Skapa en välkomnande atmosfär i din affärslokal med vårt hållbara och lättrengörda kakel. Våra produkter kombinerar funktionalitet med stil för att skapa en positiv och professionell miljö.

Design och stilar: skapa ditt drömutrymme

Oavsett om du söker en modern eller klassisk stil, har vi kakel som matchar dina önskemål:

Färg och mönster: Utforska en värld av färger och mönster för att hitta det perfekta kaklet för ditt projekt. Vårt sortiment sträcker sig från subtila, neutrala nyanser till djärva, iögonfallande mönster som marockanskt kakel.
Format och storlekar: Välj från en rad olika storlekar och format för att skapa unika och iögonfallande mönster. Vi erbjuder allt från små mosaikbitar till stora plattor, vilket ger dig möjligheten att anpassa utseendet efter ditt rum och din stil. Vårt kakel är inte bara en yta, det är en konstform som ger dig friheten att skapa.

Läggningsmönster: förvandla ditt golv och dina väggar

Våra experter kan hjälpa dig att välja ett läggningsmönster som bäst lyfter fram ditt kakels skönhet. Oavsett om du föredrar enkelhetens elegans eller komplexa geometriska mönster, har vi lösningar som kan förvandla ditt utrymme. Vi erbjuder allt från traditionella rutnät till mer kreativa lösningar som fiskbensmönster och oregelbundna layouter.

Installation och underhåll av kakel

Vi är här för att göra din kakelupplevelse så smidig och bekymmersfri som möjligt, från första val till underhåll:

 • DIY vs Professionell Installation: Vi erbjuder detaljerade guider för de som föredrar att göra det själva, men rekommenderar professionell installation för optimalt resultat. Vårt nätverk av erfarna installatörer kan säkerställa att ditt kakel läggs med precision och hållbarhet i åtanke.
 • Underhållstips: Vi delar med oss av våra bästa tips för att hålla ditt kakel skinande rent och i toppskick över tid. Från daglig rengöring till förebyggande åtgärder, vi hjälper dig att behålla ditt kakels skönhet och lyster.

Hållbarhet och miljöaspekter

På Tiles R Us, tar vi vårt ansvar för miljön på allvar:

 • Miljövänliga material: Vårt sortiment inkluderar kakel tillverkat av återvunna och hållbara material, vilket minskar både vårt och ditt miljöavtryck.
 • Energibesparing: Vi erbjuder också produkter som bidrar till bättre isolering och energieffektivitet i ditt hem, vilket inte bara är bra för planeten utan också för din plånbok.

Vanliga frågor och svar

Kolla in vår FAQ-sektion där vi täcker de vanligaste frågorna om kakel, dess installation och underhåll. Vårt mål är att ge dig all information du behöver för att fatta ett informerat beslut.

Vi hjälper dig när du ska köpa kakel

När du står inför valet av kakel, är det viktigt att ha en pålitlig partner vid din sida. Hos Tiles R Us är vi mer än bara en leverantör - vi är dina experter på kakel. Vårt sortiment sträcker sig från klassiska enfärgade alternativ till exklusiva designer i sten, betong och marmor. Dessa material är inte bara populära för sin estetiska appell, men även för deras hållbarhet och tidlösa design. Oavsett om du renoverar ditt kök, badrum eller skapar ett helt nytt utrymme, har vi det perfekta kaklet för att ge ditt hem en unik och personlig touch. Vår kundservice består av erfarna specialister som är redo att vägleda dig genom varje steg, från att välja rätt stil till praktiska tips om installation.

Kontakta oss idag för personlig rådgivning och låt oss hjälpa dig att förvandla ditt hem med det perfekta kaklet från Tiles R Us.