Enkelfärgade Klinker

Förvandla ditt hem till en oas av elegans med vårt exklusiva sortiment av enfärgade klinker. Våra handplockade kollektioner erbjuder en perfekt blandning av stil, komfort och långvarig kvalitet, för att skapa en enhetlig och sofistikerad bas i ditt hem.

Klinker Dome ASH Matt 60X60

Det ursprungliga priset var: 545,00 kr.Det nuvarande priset är: 495,00 kr. /m²

Klinker Bilbao Antracita Natural 60X60

Det ursprungliga priset var: 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 399,00 kr. /m²

Klinker Bilbao Cemento 60X60

Det ursprungliga priset var: 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 399,00 kr. /m²

Klinker Bilbao Cemento Natural 60X60

Det ursprungliga priset var: 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 399,00 kr. /m²

Klinker Danxia Black 60X60

Det ursprungliga priset var: 599,00 kr.Det nuvarande priset är: 429,00 kr. /m²

Klinker Granito Super Black 60X60

Det ursprungliga priset var: 429,00 kr.Det nuvarande priset är: 299,00 kr. /m²

Klinker Marrakesh Light Grey Matt 18,6X18,6 Paketpris 8,32 kvm

Det ursprungliga priset var: 2 899,00 kr.Det nuvarande priset är: 1 899,00 kr. /st

Klinker Super Black FP 60X60

Det ursprungliga priset var: 399,00 kr.Det nuvarande priset är: 329,00 kr. /m²

Stilrena ytor med enfärgade klinker

Våra klinker i en rad olika färger ger dig möjligheten att skapa harmoni och enhetlighet i varje rum. Med sin jämna yta och eleganta finish ger våra enfärgade klinkerplattor ett modernt utseende som passar perfekt till både klassiska och moderna inredningsstilar. Utforska vårt sortiment och låt din fantasi flöda för att skapa stilrena ytor som ger ditt hem en tidlös skönhet.

Klinkerplattor med nyanser av grått

Inspireras av Tiles R Us fantastiska samling av grå klinkerplattor som erbjuder dig en mångfald av nyanser och toner för att förvandla dina ytor. Från ljusgrå till antracit - grå klinkerplattor ger dig möjlighet att skapa en sofistikerad och modern atmosfär i varje rum. Vare sig du vill skapa en lugn och avslappnad känsla eller ett mer dramatiskt uttryck, finns våra grå klinkerplattor här för att hjälpa dig att förverkliga din vision. Utforska vårt sortiment och låt de olika nyanserna av grått inspirera ditt nästa projekt.

Ge ditt hem en fräsch och modern touch med vita klinkerplattor

Med vita klinkerplattor kan du enkelt ljusa upp och skapa en fräsch känsla i ditt hem. Vita klinkerplattor är en tidlös klassiker som ger dina ytor ett elegant och stilfullt utseende. Med sin ljusa och luftiga känsla kan våra vita klinkerplattor förvandla rummet till en oas av renhet och harmoni. Oavsett om det är för ditt kök, badrum eller vardagsrum, låt de vita klinkerplattorna från Tiles R Us ge ditt hem den fräscha och moderna touch som du letar efter.

Svart klinker för eleganta och dramatiska golv

Förvandla dina golv till imponerande konstverk med våra svarta klinkerplattor. Med sin eleganta och dramatiska utstrålning ger de svarta klinkerplattorna en sofistikerad touch till ditt hem. Är ambitionen att frammana en dramatisk kontrast eller en elegant enhetlighet? Våra svarta klinkerplattor är perfekta för att skapa en imponerande visuell effekt. Låt din kreativitet flöda och skapa ett utrymme som sticker ut med hjälp av våra svarta klinkerplattor från Tiles R Us.