Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering

Strukturerat Kakel

Utforska den unika skönheten och karaktären som strukturerat kakel har att erbjuda. Med sitt taktila utseende och enastående ytmönster skapar strukturerat kakel en atmosfär som sticker ut i ditt hem. I vårt breda sortiment av högkvalitativa och mångsidiga strukturerade kakelprodukter finns produkter som ger ditt rum en distinkt estetik. Välj aktivt mellan olika stilar och skapa ett uttrycksfullt och personligt utrymme som passar just dig. Upptäck skönheten i strukturerat kakel hos Tiles R Us idag.
1-199 SEK
199-399 SEK
399-699 SEK
699+ SEK
Rensa Filter

Visar alla 9 resultat

 • Såld! Såld!

  Kakel Rustico Blanco 7,5X15

  279 kr /m²
 • 34%

  Kakel Rustico Dark Grey 7,5X15

  499 kr /m²
 • 40%

  Kakel Etnia Blanco 10X20

  499 kr /m²
 • 41%
  Kakel Etnia Blanco 13X13

  Kakel Etnia Blanco 13X13

  559 kr /m²
 • 40%
  Kakel Etnia Blanco 20X20

  Kakel Etnia Blanco 20X20

  499 kr /m²
 • 33%

  Kakel Etnia Nuez 10X20

  610 kr /m²
 • 34%

  Kakel Rustico Cedar 7,5X15

  499 kr /m²
 • 33%

  Kakel Etnia Vision 10X20

  610 kr /m²
 • 33%

  Kakel Etnia Negro 10X20

  679 kr /m²

Unik känsla med strukturerat kakel

Ge ditt hem en distinkt karaktär med vårt strukturerade kakel. Med dess unika ytmönster och taktila känsla kan du skapa en atmosfär som sticker ut och ger rummet en särprägel. Vårt breda sortiment av strukturerat kakel ger dig möjlighet att utforska olika stilar och skapa en unik estetik som passar just din smak och inredning. Låt ditt hem skilja sig från mängden med vårt inspirerande utbud av strukturerat kakel.

Strukturerat kakel med karaktär för rustik inredning

Om du längtar efter en rustik inredningsstil som för tankarna till charmiga lantgårdar och naturliga material, har vi det perfekta valet för dig. Vårt kakel med karaktär är idealiskt för att skapa en rustik atmosfär i ditt hem. Med dess naturliga färgvariationer, texturer och slitna ytor ger det en autentisk känsla av genuinitet och charm. Utforska vårt breda sortiment av kakel med karaktär och låt din inredning berätta en historia.

Kakel Etnia – vackert inslag i ditt hem

Skänk heminredningen en touch av exotisk elegans med vårt fantastiska Kakel Etnia. Med sina inspirerande mönster och färgrika detaljer blir det en vacker inredningsdetalj som fångar uppmärksamheten. Kakel Etnia är en perfekt kombination av stil och kvalitet och ger ditt hem en unik och färgstark karaktär. Utforska vårt utbud av Kakel Etnia och låt ditt hem bli förgyllt av dess voemotståndliga skönhet och charm.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top