Några ord om oss

Vår Historia

Tiles R Us startade sin resa 2014 och etablerade sig snabbt som en respekterad aktör inom kakelbranschen. År 2022 förvärvades företaget av Tiles Europe AB och idag är Tiles R Us är en innovativ ledare inom branschen, som förändrar sättet konsumenter och yrkeskunder handlar kakel på. Som en nationell resurs för inredningsdesign, lagerför vi över 3,000 unika, leveransklara kakelplattor för projekt av alla storlekar och omfattningar. Vi är kända för våra konkurrenskraftiga priser och exceptionella kundservice. Tile R Us drivs av kreativitet och en passion för att utveckla långvariga relationer både med köpare och leverantörer, konsumenter och yrkespartners. Vi inspirerar designers, byggare, arkitekter och husägare – och de inspirerar oss i gengäld.

Tiles R Us AB – Konkursen

År 2022, under en period av omstrukturering, gick företaget i konkurs men detta blev startskottet för en ny, spännande era. Tiles R Us köptes upp av Tiles Europe AB, en robust koncern med starka ägare och en stabil ekonomi. Detta partnerskap har inte bara återupplivat varumärket, utan också fört med sig modernisering och innovation.

Som en del av Tiles Europe AB har Tiles R Us förvandlats. Vi har omfamnat vår historia och använt den som en drivkraft för förnyelse och förbättring. Vi är nu stolta över att erbjuda en ännu mer omfattande och uppdaterad kollektion av högkvalitativa kakelplattor. Vår kundservice har förbättrats avsevärt, och vi har infört nya, flexiblare betalningsalternativ, inklusive Klarna, för att göra våra kunders shoppingupplevelse smidigare och mer tillgänglig.

Denna omvandling har gjort Tiles R Us till en mer dynamisk och kundfokuserad aktör. Vi är fast beslutna att fortsätta inspirera och stödja våra kunder – vare sig det är designers, byggare, arkitekter eller hemägare. Vår resa genom utmaningar har inte bara förstärkt oss, utan också lett oss till att bli ett mer innovativt och anpassningsbart företag. Med Tiles Europe AB vid rodret är vi mer rustade än någonsin att möta framtiden och fortsätta att leverera exceptionella produkter och tjänster till våra kunder.

Vårt team

Joseph

VD / Delägare

Lisa

Inredningsarkitekt / Delägare

Ewaz

Lageransvarig

Abbe

Sälj- och Marknadsansvarig
DEVELOPED BY XTEMOS STUDIO @ 2021.

Med Tiles Europe AB vid rodret är vi mer rustade än någonsin att möta framtiden.

2014
GRUNDAT
52423
NÖJDA KUNDER
8
MEDARBETARE
2
BUTIKER