Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering

Klinker Utomhus

I kategorin Klinker Utomhus har vi samlat all den klinker som specifikt tillverkats för att användas utomhus. Både i regn, rusk och solsken. Därför är utomhusklinker perfekt för dig som exempelvis har köpt en ny tomt med mycket uteplats och stor trädgård. Eller du kanske redan har en tomt som du vill dekorera om. Du kanske har, eller håller på att anlägga, en pool som behöver omgivning så du enkelt och smidigt kan gå runt utan att tänka på gräs, lera och kvistar.

Strävan och ambitionen om att dekorera eller till och med dekorera om i sin trädgård med klinker utomhus hör inte till ovanligheten. Det är något som går långt tillbaka i tiden under många generationer. Det är både en enkelhet och en lyx i vardagen med anlagd klinker ute på tomten.

Utomhusklinker är inte bara vackert och ser bra ut. Det är även praktiskt av flera olika anledningar med klinker utomhus. Framförallt är det väldigt enkelt att hålla rent från jord, kvistar och löv; Använd din städkvast eller sop. Du behöver inte längre oroa dig för att trampa i lera eller slita ut gräsmattan när du nu istället går på dina nya vackra plattor.

Klinker utomhus för många anledningar

En vacker och välkomnande stig beståendes av utomhusklinker som leder från trädgårdens grind till husets altan. En vacker uteplats där man kan sitta med sin solstol eller ha igång grillen till sommaren på vacker klinker utomhus. Nu kan du utan förbehåll bjuda hem både släkt, vänner och grannen till en fantastisk underhållande tillställning. Samtidigt som både du och dina gäster njuter av din vackra tomt, dekorerat med utomhusklinker. Det finns otroligt många möjligheterna för klinker utomhus och vi finns här för dig.

Du är mycket välkommen att ta dig en rundtur i vårt vackra sortiment med utomhusklinker. Efteråt beställer du snabbt och smidigt den specifikt utvalda klinker utomhus som du vill ha och får det sedan hemlevererat hela vägen direkt hem till dörren.

[ Läs mer ]
1-199 SEK
199-399 SEK
399-699 SEK
699+ SEK
Rensa Filter

Visar alla 8 resultat

 • 48%

  Klinker Adz Clark Gris 61X61

  899 kr /m²
 • 48%

  Klinker CR Etrvria Nero 61X61

  770 kr /m²
 • 48%

  Klinker Adz Clark Arena 61X61

  899 kr /m²
 • 48%

  Klinker Adz Clark Mica 61X61

  899 kr /m²
 • 46%

  Klinker Adz Cover Acero 61X61

  835 kr /m²
 • 46%

  Klinker Adz Cover Gris 61X61

  835 kr /m²
 • 46%

  Klinker Adz Cover Taupe 61X61

  835 kr /m²
 • 46%

  Klinker Adz Cover Marfil 61X61

  835 kr /m²

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top