Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering

Klinker Utomhus

Skapa en imponerande och tidlös utomhusmiljö med vår högkvalitativa klinker utomhus. På Tiles R Us erbjuder vi ett brett utbud av slitstarka och frostsäkra klinkerplattor som är perfekta för att förvandla din trädgård, uteplats eller terrass. Med vår klinker utomhus kan du frammana en robust och stilfull atmosfär som håller över tid. Utforska vårt sortiment och ta din utomhusdesign till nya höjder.
1-199 SEK
199-399 SEK
399-699 SEK
699+ SEK
Rensa Filter

Endast ett sökresultat

  • 53%

    Klinker Adz Clark Gris 61X61

    799 kr /m²

Klinker utomhus: Skapa en robust och stilfull utomhusmiljö

Låt inte din utomhusmiljö gå förlorad – hos Tiles R Us finns rätt material för alla projekt. Förvandla dina utomhusområden till en imponerande och hållbar miljö med vår klinker utomhus. Vår kollektion av klinkerplattor är speciellt designad för att tåla tuffa väderförhållanden och samtidigt behålla sin stil och skönhet år efter år. Med vår klinker utomhus kan du skapa en robust och stilfull atmosfär på din uteplats, trädgårdsgångar eller terrass. Lita på Tiles R Us för att leverera högkvalitativa klinkerplattor som kombinerar funktionalitet med enastående estetik.

Stenliknande klinkers utomhus

Återskapa den naturliga skönheten och charm som kommer med äkta sten med vår stenliknande klinker utomhus. Våra klinkerplattor är noggrant utformade för att efterlikna de autentiska detaljerna och färgvariationerna hos naturlig sten, samtidigt som de erbjuder fördelarna med slitstarka och lättskötta klinkerplattor. Skapa en tidlös och elegant utomhusmiljö med vårt stenliknande klinker, som ger en varm och inbjudande atmosfär till din trädgård, uteplats eller poolområde. Upptäck skönheten i naturen med Tiles R Us.

Välj rätt uteklinkers för ditt projekt

För att säkerställa hållbarheten och kvaliteten på ditt golv är det viktigt att välja rätt plattor. Vi rekommenderar att du väljer frostsäkra plattor av granitkeramik. Dessa plattor har en låg vattenhalt och är därför motståndskraftiga mot frost och sprickbildning. För att undvika problem bör plattorna inte vara större än 30×30 cm. Om du önskar större plattor, bör de endast användas på en sida eller genom att använda flytande golv eller löst liggande plattor. I sådana fall rekommenderas tjockare plattor, cirka 20 mm.

Ambitionen är att minska spänningar vid temperaturväxlingar och att undvika att golvet blir för varmt att gå på. Därför rekommenderar vi att du inte väljer mörkare plattor än mellangrå. En annan viktig aspekt är att välja plattor med halkdämpande yta för ökad säkerhet.

Bäst tekniken för att lägga klinker utomhus

För att undvika framtida problem med ditt golv är det viktigt att korrekta väderförhållanden råder vid plattläggningen. Dygnstemperaturen bör inte vara lägre än 10 grader för att fixet ska kunna härda ordentligt.

Vid höga temperaturer eller blåsiga förhållanden kan fixet torka för snabbt på ytan innan plattorna placeras. Detta kan försämra vidhäftningen och leda till att plattorna lossnar över tid. Vid arbetet med golvet kan det vara lämpligt att bygga ett skydd mot stark sol och vind.

Börja med att applicera en primer och använd sedan flytfix speciellt utformat för utomhusbruk. Applicera fixet med en tandspackel både på underlaget och på plattan (dubbellimning). Det är viktigt att täcka plattan helt och hållet för att undvika att vatten tränger ner i fogarna och samlas i eventuella luftrum under plattorna. Om vatten fryser i dessa luftrum kan det leda till sprickor och att plattan lossnar.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top