Blått kakel

Upptäck vårt exklusiva sortiment av blått kakel som ger ditt hem en elegant och sofistikerad touch. Blått kakel är det perfekta valet för att skapa en fräsch och avslappnande atmosfär. Hitta dina favoriter och förvandla dina rum med stil och klass.

Kakel Carlfors Blå Blank 10X30

Det ursprungliga priset var: 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 229,00 kr. /m²

Kakel Aqua Blue Liso Brillo 10X20

Det ursprungliga priset var: 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 239,00 kr. /m²

Kakel Aranda Celeste 13X13

Det ursprungliga priset var: 1 303,00 kr.Det nuvarande priset är: 869,00 kr. /m²

Kakel Aranda Marino 13X13

Det ursprungliga priset var: 1 303,00 kr.Det nuvarande priset är: 869,00 kr. /m²

Kakel Metro Aqua Blue Biselado Brillo 7,5X15

Det ursprungliga priset var: 399,00 kr.Det nuvarande priset är: 229,00 kr. /m²

Kakel Metro Light Blue 10X20

Det ursprungliga priset var: 345,00 kr.Det nuvarande priset är: 299,00 kr. /m²

Marockanskt Kakel Heksagon Tikki Blue 20X23,2

Det ursprungliga priset var: 599,00 kr.Det nuvarande priset är: 169,00 kr. /m²

Fördelar med blått kakel

Blått kakel är ett utmärkt val för dem som vill införa en känsla av ro och sofistikering i sina hem. Den blå färgen associeras ofta med lugn, klarhet och harmoni. Att använda blått kakel kan bidra till en avslappnad och inbjudande atmosfär, vilket är perfekt för rum som badrum och kök. Här på Tiles R Us erbjuder vi ett brett utbud av kakel i olika nyanser och stilar för att passa alla smaker och inredningsbehov.

Hållbarhet och kvalitet

En av de främsta fördelarna med vårt blåa kakel är dess hållbarhet. Våra kakelplattor är tillverkade av högkvalitativa material som tål tidens tand. De är resistenta mot slitage, repor och fläckar, vilket gör dem till ett utmärkt val för områden med hög trafik, som kök och badrum. Dessutom är de enkla att rengöra och underhålla, vilket sparar tid och ansträngning i längden.

Stil och elegans

Blått kakel kan förvandla vilket rum som helst med sin eleganta och sofistikerade färg. Oavsett om du föredrar en ljus himmelsblå eller en djup marinblå nyans, kan blått kakel skapa en tidlös och klassisk look. Det är ett utmärkt sätt att lägga till en färgklick samtidigt som du behåller en stilren och modern känsla.

Användningsområden för blått kakel

Blått kakel kan användas i olika rum och miljöer för att skapa en unik och vacker inredning. Här är några idéer på hur du kan använda blått kakel i ditt hem.

Kök

Blått kakel i köket kan skapa en fräsch och livlig atmosfär. Du kan använda blått kakel som stänkskydd bakom spisen eller diskhon för att lägga till en färgklick i rummet. Det blåa kaklet kan också användas på köksgolvet för att skapa en naturlig och inbjudande känsla.

Badrum

I badrummet kan blått kakel skapa en spa-liknande atmosfär. Du kan använda blått kakel på väggarna eller golvet för att skapa en lugnande och avkopplande miljö. Blått kakel fungerar också bra som en accentvägg för att lägga till en touch av färg och stil.

Vardagsrum

Blått kakel kan också användas i vardagsrummet för att skapa en unik och modern inredning. Du kan använda blått kakel på en öppen spis eller som en del av en vägginstallation för att lägga till en intressant textur och färg till rummet.

Variationer av blått kakel

Blått kakel finns i en mängd olika nyanser och mönster, vilket gör det lätt att hitta något som passar din stil och smak.

Olika nyanser av blått

Från ljusa, pastellblå till mörka, djupa marinblå toner, erbjuder blått kakel en mängd olika nyanser att välja mellan. Ljusblå kakelplattor kan skapa en fräsch och luftig känsla, medan mörkblå kakelplattor kan ge en elegant och sofistikerad look.

Mönstrat blått kakel

För dem som vill lägga till lite extra stil i sitt hem, erbjuder vi också mönstrat blått kakel. Mönstrat kakel kan användas för att skapa intressanta och unika mönster på väggar och golv. Från geometriska mönster till blommönster, möjligheterna är oändliga.

Underhåll av blått kakel

Att hålla ditt blåa kakel i toppskick är enkelt med rätt underhåll och skötsel.

Rengöring

För att rengöra blått kakel, använd en mild tvållösning och en mjuk trasa eller svamp. Undvik att använda starka kemikalier eller slipande rengöringsmedel, eftersom dessa kan skada kaklets yta. Regelbunden rengöring hjälper till att hålla ditt kakel ser nytt och fräscht ut.

Täta fogar

Fogarna mellan kakelplattorna kan bli smutsiga över tid. För att hålla dem rena, använd en fogrengörare och en tandborste för att skrubba bort smuts och fläckar. Du kan också applicera en fogförsegling för att skydda fogarna och göra dem enklare att rengöra.

Reparation av skadade plattor

Om en kakelplatta blir skadad, kan den bytas ut utan att behöva byta ut hela ytan. Kontakta oss på Tiles R Us för att få råd och hjälp med att byta ut skadade plattor.

Handla kakel hos Tiles R Us

Blått kakel är ett mångsidigt och vackert alternativ för att förnya ditt hem. Oavsett om du vill skapa en lugnande atmosfär i badrummet, en fräsch känsla i köket eller en modern look i vardagsrummet, har Tiles R Us det perfekta blåa kaklet för dig. Utforska vårt sortiment idag och upptäck varför blått kakel är ett utmärkt val för ditt hem.