Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering

Oktagonklinker

Utforska vår imponerande kollektion av oktagonklinker och ge ditt hem en unik och förtrollande stil. Med oktagonklinker från Tiles R Us kan du skapa en tidlös och elegant atmosfär i varje rum. Våra åttkantiga klinkerplattor erbjuder oändliga möjligheter att skapa en visuell effekt som imponerar. Skapa en naturlig och inbjudande atmosfär i ditt hem med våra oktagonklinkergolv. Upptäck den tidlösa skönheten hos oktagonklinker idag och ge ditt hem en unik och personlig touch.
1-199 SEK
199-399 SEK
399-699 SEK
699+ SEK
Rensa Filter

Visar alla 18 resultat

 • 32%

  Klinker Oktagon White 20X20

  596 kr /m²
 • 32%
  Klinker Oktagon White 31,6X31,6

  Klinker Oktagon White 31,6X31,6

  459 kr /m²
 • 48%
  Klinker Oktagon Cabaret Antracita 20X20

  Klinker Oktagon Cabaret Antracita 20X20 Paketptis 6,72 kvm

  2 699 kr /st
 • 17%
  Klinker Taco Lydd Beige 4X4

  Klinker Taco Lydd Beige 4X4

  15 kr /st
 • 32%

  Klinker Oktagon Taco Antracit 4X4

  15 kr /st
 • 32%

  Klinker Oktagon Taco Nube 4X4

  15 kr /st
 • 32%
  Octagono, Taco

  Klinker Oktagon Taco 6,7X6,7

  15 kr /st
 • 32%

  Klinker Oktagon Taco Marrón 4X4

  15 kr /st
 • 17%
  Klinker Taco Lydd Natural 4X4

  Klinker Taco Lydd Natural 4X4

  15 kr /st
 • 32%
  Klinker Oktagon Taco Vit 6,7X6,7

  Klinker Oktagon Taco Vit 6,7X6,7

  15 kr /st
 • 32%

  Klinker Oktagon Taco Lima 4X4

  15 kr /st
 • 17%
  Klinker Taco Lydd Gris 4X4

  Klinker Taco Lydd Gris 4X4

  15 kr /st
 • 32%

  Klinker Oktagon Taco Nacar 4X4

  15 kr /st
 • 32%

  Klinker Oktagon Taco Pink 4X4

  15 kr /st
 • 17%

  Klinker Taco Lydd Nieve 4X4

  15 kr /st
 • 17%

  Klinker Taco Lydd Grafito 4X4

  15 kr /st
 • 32%
  Octagon, Taco 40X40 Olivgrön

  Klinker Oktagon Taco Olivgrön 4X4

  15 kr /st
 • 32%

  Klinker Oktagon Black 31,6X31,6

  669 kr /m²

Oktagonklinker som ger en unik känsla

Vår vackra kollektion av oktagonklinker är designade för att ge ditt hem en unik och förtrollande känsla och karaktär. Med sina distinkta åttkantiga former och oändliga designmöjligheter erbjuder våra oktagonklinkerplattor en tidlös och elegant stil till dina ytor. Oavsett om du vill skapa en klassisk atmosfär eller ge ditt hem en modern twist kommer våra oktagonklinker att ge dina rum en imponerande visuell effekt. Upptäck vår kollektion av vacker oktagonklinker och låt ditt hem bli en plats för tidlös skönhet.

Skapa en naturlig atmosfär med våra oktagonklinkergolv

Skapa en harmonisk och naturlig atmosfär med våra oktagonklinkergolv. Med deras åttkantiga form och charmiga utseende ger våra klinkerplattor en unik och autentisk känsla till ditt hem. Oavsett om du vill inreda ett badrum, kök eller annan del av ditt hem kommer våra oktagonklinkergolv att skapa en varm och inbjudande miljö. Med robusta och hållbara material är våra oktagonklinkergolv perfekta för att tåla vardagens påfrestningar samtidigt som de behåller sin naturliga skönhet. Skapa en naturlig atmosfär med våra oktagonklinkergolv och ge ditt hem en tidlös charm.

Oktagonklinker passar perfekt till badrummet

Ge ditt badrum en tidlös touch med våra oktagonformade klinkers. Med deras åttkantiga form och naturliga skönhet kommer våra klinkerplattor att ge en elegant och varaktig stil till ditt badrum. Oavsett om du väljer granit, marmor eller skiffer kommer våra oktagonklinker att bli en imponerande grund för ditt inredningskoncept. Med deras slitstarka egenskaper och omisskännliga charm kommer den valda ytan att ge ditt hem en tidlös karaktär som varar i många år framöver.

Varför välja oktagonklinker?

Oktagonklinker är ett utmärkt val för att skänka en unik och charmig stil till varje rum. Det som gör oktagonklinker till ett bra val är dess unika åttkantiga form, vilket ger rummen en distinkt visuell effekt och skapar en omedelbar uppmärksamhet. Dessutom ger oktagonklinker en tidlös och elegant atmosfär till interiören, oavsett om det används i kök, badrum eller andra delar av hemmet. En annan fördel med oktagonklinker är dess mångsidighet. Med olika färger, mönster och materialval kan du anpassa designen efter din personliga stil och inredning. Oktagonklinker är också känd för sin hållbarhet och tålighet, vilket gör dem perfekta för högtrafikerade områden i hemmet. De är enkla att rengöra och underhålla, vilket gör dem praktiska och funktionella.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top