Rustik Klinker

Återuppliva den rustika charmen i ditt hem med våra rustika klinker. Dessa plattor erbjuder en tidlös skönhet och en känsla av historia, skapar en varm och välkomnande miljö.

Klinker Ethno Mix 27 18,6X18,6

Det ursprungliga priset var: 189,00 kr.Det nuvarande priset är: 169,00 kr. /m²

Klinker Metal Seagreen 30X60

Det ursprungliga priset var: 719,00 kr.Det nuvarande priset är: 479,00 kr. /m²

Klinker Metal Silver 60X60

Det ursprungliga priset var: 719,00 kr.Det nuvarande priset är: 619,00 kr. /m²

Klinker Mirambell Blanco 15X30

Det ursprungliga priset var: 399,00 kr.Det nuvarande priset är: 259,00 kr. /m²

Rustik klinker som handplockats med omsorg

Utforska vårt omfattande sortiment av rustik klinker och låt ditt hem få en unik och charmig karaktär. Vi har noggrant utvalda klinkerplattor som ger en rustik och autentisk atmosfär till dina ytor. Oavsett om du vill skapa en varm och inbjudande miljö eller ge ditt hem en modern twist med en touch av det förflutna, så har vi det perfekta valet för dig. Utforska vår kollektion av rustik klinker idag och låt ditt hem utstråla sin unika personlighet och stil.

Rustik klinker för en naturligare touch

Upplev skönheten och charmiga karaktären hos våra rustika klinkerplattor. Med rustik klinker från Tiles R Us kan du skapa en atmosfär av autentiskt och naturligt vackra ytor i ditt hem. Våra noggrant utvalda klinkerplattor ger en tidlös elegans och ger ditt rum en varm och inbjudande känsla.

Rustika klinkergolv ger en unik upplevelse

Låt naturen flytta in med våra rustika klinkergolv. Med en perfekt balans mellan robusthet och elegans ger klinkerplattor en naturlig atmosfär till varje rum. Skapa en harmonisk och inbjudande miljö där varje steg blir en unik upplevelse. Våra rustika klinkergolv är tillverkade med omsorg och precision för att hålla länge och tåla vardagens påfrestningar. Låt ditt hem bli en fristad av naturlig skönhet med våra rustika klinkergolv.

En tidlös touch med rustika klinkers i natursten

Ge ditt hem en tidlös och elegant touch med våra rustik klinkers i natursten. Vår kollektion av klinkerplattor i natursten är inspirerad av naturens skönhet och skapar en unik och varaktig stil i ditt hem. Oavsett om du föredrar det robusta utseendet av granit, det subtila mönstret av marmor eller den rustika charmen hos skiffer, har vi det perfekta valet för dig. Våra rustika golv i natursten är en investering som kommer att hålla år efter år och ge ditt hem en tidlös elegans. Låt ditt golv bli en konstnärlig grund för ditt hem med våra rustika golv i natursten.