Mönstrat Kakel

Utforska vårt mångfaldiga sortiment av mönstrat kakel för att ge ditt hem en unik och personlig touch. Oavsett din stil hittar du det perfekta kaklet för att skapa en visuellt imponerande atmosfär i varje rum.

Kakel Bugis Blanco 20X20

Det ursprungliga priset var: 868,00 kr.Det nuvarande priset är: 599,00 kr. /m²

Kakel Geometrico 10X30

Det ursprungliga priset var: 269,00 kr.Det nuvarande priset är: 129,00 kr. /m²

Kakel Grey Patchwork 15X15

Det ursprungliga priset var: 309,00 kr.Det nuvarande priset är: 199,00 kr. /m²

Köp mönstrat kakel från Tiles R Us

Välkommen till Tiles R Us, din destination för högkvalitativt och stilfullt kakel. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av kakel med olika mönster och stilar, perfekta för att förvandla ditt hem eller kommersiella utrymme till en visuell fest.

Skapa karaktär med unika mönster

Mönstrat kakel är ett utmärkt sätt att lägga till karaktär och personlighet till dina ytor. Våra kakelplattor kommer i en mängd olika mönster, från geometriska former till blommiga motiv och allt däremellan. Oavsett om du föredrar en traditionell eller modern stil, har vi det perfekta kaklet för att matcha dina behov och preferenser.

Lyft inredningen med eleganta mönster

Med vårt mönstrade kakel kan du skapa en inredning som verkligen sticker ut. Lägg till en touch av elegans med våra blommiga mönster eller skapa en modern look med våra geometriska former. Oavsett vilken stil du väljer kan du vara säker på att vårt mönstrade kakel kommer att ge ditt hem en unik och personlig touch.

Skapa enhetlighet med samordnade mönster

Ett av fördelarna med vårt mönstrade kakel är dess förmåga att skapa en enhetlig och sammanhängande känsla i ditt hem. Genom att välja kakel med samordnade mönster kan du skapa en harmonisk atmosfär som ger ditt hem en känsla av stil och elegans.

Utforska vårt sortiment idag

Ta steget mot en mer stilfull inredning genom att utforska vårt sortiment av mönstrat kakel idag. Oavsett om du letar efter något traditionellt eller modernt, har vi det perfekta kaklet för att förvandla ditt hem. Med högkvalitativa material och en mängd olika mönster att välja mellan kan du skapa en inredning som är både vacker och unik.