Grönt kakel

Utforska vårt fantastiska utbud av grönt kakel som förvandlar ditt hem med en touch av naturens skönhet. Grönt kakel är det perfekta valet för att skapa en fräsch och lugnande atmosfär i alla rum. Hitta dina favoriter och låt ditt hem stråla av elegans och stil.

Kakel Carlfors Grön Blank 10X30

Det ursprungliga priset var: 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 229,00 kr. /m²

Kakel Balistone Seagreen Blank 7X28

Det ursprungliga priset var: 919,00 kr.Det nuvarande priset är: 849,00 kr. /m²

Kakel Emerald Green 7,5X15

Det ursprungliga priset var: 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 298,00 kr. /m²

Kakel Grass Green 7,5X15

Det ursprungliga priset var: 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 299,00 kr. /m²

Kakel Manzana Liso Brillo 10X20

Det ursprungliga priset var: 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 299,00 kr. /m²

Kakel Plan Grass 10X20

Det ursprungliga priset var: 319,00 kr.Det nuvarande priset är: 199,00 kr. /m²

Fördelar med grönt kakel

Grönt kakel är ett utmärkt val för dem som vill skapa en lugnande och naturlig atmosfär i sina hem. Den gröna färgen förknippas ofta med natur, friskhet och harmoni. Att använda grönt kakel kan ge en känsla av lugn och avkoppling, vilket är perfekt för rum som badrum och kök. Här på Tiles R Us erbjuder vi ett brett sortiment av grönt kakel i olika nyanser och stilar för att passa alla smaker och inredningsbehov.

Hållbarhet och kvalitet

En av de främsta fördelarna med vårt gröna kakel är dess hållbarhet. Våra kakelplattor är tillverkade av högkvalitativa material som tål tidens tand. De är resistenta mot slitage, repor och fläckar, vilket gör dem till ett utmärkt val för områden med hög trafik, som kök och badrum. Dessutom är de enkla att rengöra och underhålla, vilket sparar tid och ansträngning i längden.

Miljövänligt alternativ

För dem som är miljömedvetna erbjuder grönt kakel också en miljövänlig fördel. Många av våra gröna kakelplattor är tillverkade av återvunnet material och är fria från skadliga kemikalier. Detta gör dem till ett hållbart val för ditt hem och för miljön. Genom att välja grönt kakel från Tiles R Us, bidrar du till en mer hållbar framtid.

Användningsområden för grönt kakel

Grönt kakel kan användas i olika rum och miljöer för att skapa en unik och vacker inredning. Här är några idéer på hur du kan använda grönt kakel i ditt hem.

Kök

Grönt kakel i köket kan skapa en fräsch och livlig atmosfär. Du kan använda grönt kakel som stänkskydd bakom spisen eller diskhon för att lägga till en färgklick i rummet. Det gröna kaklet kan också användas på köksgolvet för att skapa en naturlig och inbjudande känsla.

Badrum

I badrummet kan grönt kakel skapa en spa-liknande atmosfär. Du kan använda grönt kakel på väggarna eller golvet för att skapa en lugnande och avkopplande miljö. Grönt kakel fungerar också bra som en accentvägg för att lägga till en touch av färg och stil.

Vardagsrum

Grönt kakel kan också användas i vardagsrummet för att skapa en unik och modern inredning. Du kan använda grönt kakel på en öppen spis eller som en del av en vägginstallation för att lägga till en intressant textur och färg till rummet.

Variationer av grönt kakel

Grönt kakel finns i en mängd olika nyanser och mönster, vilket gör det lätt att hitta något som passar din stil och smak.

Olika nyanser av grönt

Från ljusa, pastellgröna till mörka, djupa smaragdtoner, erbjuder grönt kakel en mängd olika nyanser att välja mellan. Ljusgröna kakelplattor kan skapa en fräsch och luftig känsla, medan mörkgröna kakelplattor kan ge en elegant och sofistikerad look.

Mönstrat grönt kakel

För dem som vill lägga till lite extra stil i sitt hem, erbjuder vi också mönstrat grönt kakel. Mönstrat kakel kan användas för att skapa intressanta och unika mönster på väggar och golv. Från geometriska mönster till blommönster, möjligheterna är oändliga.

Underhåll av grönt kakel

Att hålla ditt kakel i toppskick är enkelt med rätt underhåll och skötsel.

Rengöring

För att rengöra grönt kakel, använd en mild tvållösning och en mjuk trasa eller svamp. Undvik att använda starka kemikalier eller slipande rengöringsmedel, eftersom dessa kan skada kaklets yta. Regelbunden rengöring hjälper till att hålla ditt kakel ser nytt och fräscht ut.

Täta fogar

Fogarna mellan kakelplattorna kan bli smutsiga över tid. För att hålla dem rena, använd en fogrengörare och en tandborste för att skrubba bort smuts och fläckar. Du kan också applicera en fogförsegling för att skydda fogarna och göra dem enklare att rengöra.

Reparation av skadade plattor

Om en kakelplatta blir skadad, kan den bytas ut utan att behöva byta ut hela ytan. Kontakta oss på Tiles R Us för att få råd och hjälp med att byta ut skadade plattor.

Handla hos Tiles R Us

Kakel är ett mångsidigt och vackert alternativ för att förnya ditt hem. Oavsett om du vill skapa en lugnande atmosfär i badrummet, en fräsch känsla i köket eller en modern look i vardagsrummet, har Tiles R Us det perfekta gröna kaklet för dig. Utforska vårt sortiment idag och upptäck varför grönt kakel är ett utmärkt val för ditt hem.