Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Fri frakt (Vid order över 4000:-)

Mosaik

Mosaik är en dekorativ och lite mer exklusiv sammansättning av olika små bitar av porslin, sten eller glas som fästs på ett hårt underlag så att bitarna bildar ett mönster eller en bild.

Viktigt att tänka på om man vill använda mosaik i fuktiga utrymmen är att kontrollera så mosaiken är monterad på PVC-nät eller limmad med PVC. Vi på Tiles R Us undviker mosaiker med pappersunderlag, osm inte lämpar sig för våtutrymmen.
Om ni vill göra om ert badrum eller kök så kan mosaik vara ett mycket bra val. Mosaik ger möjlighet att på ett ganska enkelt sätt skapa ett harmoniskt, spännande och personligt rum.
Mosaik är inte så svårt som många tror att sätta upp. Eftersom det oftast sitter på nät, vanligtvis 30×30 cm, går det oftast lika fort som att sätta traditionellt kakel och klinker.
En annan fördel med mosaik i t.ex ett badrum, är att man inte behöver lägga så mycket tid och pengar på andra delar av inredningen, då mosaiken i sig själv bidrar till en vacker miljö och drar uppmärksamheten till sig.
Precis som kakel och klinker är mosaik både tåligt och lättskött.
Hos oss på Tiles R US hittar ni ett stort sortiment av några av de bästa mosaikerna från världens alla hörn. Ni kan beställa när ni vill i vår webbshop och det går även bra att beställa provplattor.

Visar 1–18 av 175 resultat

Top