Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Fri frakt (Vid order över 4000:-)
Öppna Filter

Visar 1–18 av 243 resultat

Mosaik

Mosaik är en dekorativ sammansättning av små bitar av porslin, sten eller glas som fästs på ett hårt underlag.

Viktigt att tänka på innan ni använder mosaik i fuktiga utrymmen: Kontrollera så mosaiken är monterad på PVC-nät eller limmad med PVC. Vi på Tiles R Us undviker mosaik med pappersunderlag som inte lämpar sig för våtutrymmen. Om ni vill göra om ert badrum eller kök så är det här ett mycket bra val. De här plattorna ger möjlighet att på ett enkelt sätt skapa ett harmoniskt, spännande och personligt rum. Det här är enklare än många tror att sätta upp. Tack vare att det oftast sitter på nät går det lika fort som att sätta traditionellt kakel och klinker. En annan fördel med mosaik i exempelvis ett badrum är att man inte behöver lägga så mycket tid och pengar på andra delar av inredningen då mosaiken i sig själv bidrar till en vacker miljö och drar uppmärksamheten till sig. Precis som kakel och klinker är mosaik både tåligt och lättskött. Hos oss hittar ni ett stort utbud av några av de bästa mosaikerna från världens alla hörn. Ni kan beställa när ni vill i vår webbshop. Det går även bra att beställa provplattor.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Prenumerera på våra Nyheter

Genom att prenumerera så tar ni del av alla våra senaste nyheter och kampanjer, ta del av 10% rabatt på order över 4000 kr.

Email Adress :

Top