Hexagon kakel

Utforska en värld av möjligheter med vårt hexagon kakel i olika färger och skapa en inredning som sticker ut.

Kakel Riad Red Blank 10X10

Det ursprungliga priset var: 1 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 999,00 kr. /m²

Marockanskt Kakel Heksagon Tikki Blue 20X23,2

Det ursprungliga priset var: 599,00 kr.Det nuvarande priset är: 169,00 kr. /m²

Marockanskt Kakel Heksagon Tikki Grey 20X23,2

Det ursprungliga priset var: 889,00 kr.Det nuvarande priset är: 249,00 kr. /m²

Marockanskt Kakel Hexagon Zagora Black 20X23,2 Paketpris 9,66 kvm

Det ursprungliga priset var: 8 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 2 999,00 kr. /st

Marockanskt Kakel Heksagon Zagora Grey 20X23,2

Det ursprungliga priset var: 889,00 kr.Det nuvarande priset är: 389,00 kr. /m²

Marockanskt Kakel Heksagon Zagora White 20X23,2

Det ursprungliga priset var: 889,00 kr.Det nuvarande priset är: 389,00 kr. /m²

Hexagon kakel i olika färger

Utforska en värld av möjligheter med vårt hexagon kakel i olika färger och skapa en inredning som sticker ut. Våra hexagon kakelplattor finns i ett brett spektrum av färger, vilket ger dig friheten att uttrycka din personliga stil. Lek med olika nyanser och kombinera dem för att skapa en unik och levande atmosfär i ditt hem. Oavsett om du föredrar en subtil och harmonisk palett eller en livlig och färgstark design, kan vårt kakel hjälpa dig att förverkliga dina inredningsdrömmar. Låt din kreativitet flöda och skapa ett unikt och färgstarkt uttryck genom att inreda med våra kakelplattor. Med sin mångsidighet kan de användas på väggar, golv för att skapa en sammanhängande och intressant design i varje rum.

Hexagon-kakel för badrum

Förvandla ditt badrum till en elegant oas med vårt fantastiska hexagon kakel. Vår kollektion av hexagon kakel är perfekt för att skapa en modern och stilfull atmosfär. Med sina unika sexkantiga former och olika färgalternativ ger de ditt badrum en snygg och personlig touch. Oavsett om du föredrar en subtil och lugn palett eller en livlig och färgstark design, har vi kakelplattor som passar din smak. Låt oss hjälpa dig att skapa ett badrum som imponerar med våra högkvalitativa  kakelplattor.

Vackert kakel i Hexagon till kök

Låt ditt kök bli ett mästerverk av design med vårt vackra hexagon kakel. Med sina unika sexkantiga plattor ger vår kollektion av hexagon kakelplattor en modern och sofistikerad känsla till ditt kök. Välj mellan olika färger och mönster för att skapa den perfekta harmonin i din köksinredning. Oavsett om du vill ha en subtil accent eller en iögonfallande fokuspunkt, kan våra kakelplattor ge dig den önskade effekten. Uppgradera ditt kök med stil och elegans genom att välja vårt kakel för en tidlös och imponerande look.

Kakel i hexagon för pool

Ge din poolomgivning en extraordinär touch med vårt kakel i hexagon. Våra kakelplattor är inte bara vackra att se på, de är också hållbara och tåliga nog att klara av utmaningarna som en poolmiljö kan innebära. Med sina sexkantiga former skapar de en unik och modern estetik som kommer att förvandla din pool till ett snyggt och inbjudande utrymme. Välj bland olika färger och mönster för att anpassa utseendet efter din personliga stil och skapa en poolmiljö som du kommer att älska att visa upp för dina gäster. Ta steget och låt vårt hexagon kakel göra din pool till ett konstverk.