Handgjord Mosaik

<h2>Handgjord mosaik i vackra mönster</h2>
Våra handgjord mosaik är resultatet av noggrannhet, hantverksskicklighet och en passion för att leverera produkter som ger ditt hem en extraordinär touch av elegans. Oavsett om du föredrar den tidlösa charm som klassiska mönster erbjuder eller om du strävar efter den moderna estetikens rena linjer.

Vi har det perfekta valet för att förvandla ditt badrum, kök eller entré till en oas av stil och skönhet. Våra plattor är inte bara vackra utan också hållbara och slitstarka, tillverkade med högkvalitiga material för att säkerställa att de står emot tidens prövningar.

Vår expertteam står till ditt förfogande för att erbjuda råd och inspiration när du väljer rätt handgjorda mosaik för ditt projekt. Utforska vårt imponerande sortiment och låt oss hjälpa dig att skapa enastående utrymmen som reflekterar din personliga stil och vision hos Tiles R Us. Med våra handgjorda mosaikplattor blir ditt hem inte bara vackert, utan också unikt och minnesvärt.
<h3>Varför välja handtillverkad mosaik?</h3>
Att välja handgjord mosaik är att välja en unik och autentisk utsmyckning till ditt hem. Varje platta är ett konstverk i sig, skapad med omsorg och skicklighet av erfarna konstnärer. Den handgjorda mosaiken erbjuder ett brett spektrum av vackra mönster och färger, och ger en exklusiv touch till dina ytor. Dessutom är våra mosaikplattor hållbara och slitstarka, vilket säkerställer att den behåller sin skönhet över tid. Välj handgjord mosaik för att skapa en unik och tidlös atmosfär i ditt hem.

Mosaik Brown Tetris 30,4X30,4

Det ursprungliga priset var: 749,00 kr.Det nuvarande priset är: 499,00 kr. /m²

Mosaik Green Lantern 28,3X25,1

Det ursprungliga priset var: 899,00 kr.Det nuvarande priset är: 549,00 kr. /m²

Mosaik Round Mix 31X31,5

Det ursprungliga priset var: 1 049,00 kr.Det nuvarande priset är: 699,00 kr. /m²

Peronda Mosaik D Ocean 30X30

Det ursprungliga priset var: 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 299,00 kr. /st