Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering

Glasmosaik

Glasmosaik är ett perfekt val för den som vill ha skönhet och kreativa möjligheter, uppnå det med vårt fantastiska sortiment med glasmosaik. Med glittrande färger och enastående designmönster ger Tiles R Us glasmosaikplattor en unik touch till ditt hem. Skapa en badrumsinredning som får dig att känna dig som på ett lyxigt spa, eller förvandla din pool till en imponerande oas. Olika färger och utseenden – du hittar det hos oss. Vårt breda utbud av glasmosaik ger dig möjlighet att uttrycka din personliga stil på ett unikt sätt. Utforska vårt breda sortiment idag och låt glasmosaiken bli kronan på verket i ditt hem. Välkommen att kontakta oss för hjälp och råd med glasmosaik.
1-199 SEK
199-399 SEK
399-699 SEK
699+ SEK
Rensa Filter

Visar alla 7 resultat

 • 35%

  Mosaik Pool Blue 32,7X32,7

  489 kr /m²
 • 35%

  Mosaik Pool Blue Mix 32,7X32,7

  489 kr /m²
 • 34%

  Glasmosaik Bone Mix Gold 32,7X32,7

  399 kr /m²
 • 34%

  Glasmosaik Verde 32,7X32,7

  299 kr /m²
 • 34%

  Glasmosaik Blue Gold 32,7X32,7

  399 kr /m²
 • 41%

  Glasmosaik Acqua 32,7X32,7

  299 kr /m²
 • 34%

  Glasmosaik Dark Heaven White Gold 32,7X32,7

  399 kr /m²

Glasmosaik – Brett sortiment av färger

Hos Tiles R Us åtefinns glasmosaik i olika färger. Utforska en värld av färg och kreativitet med vårt breda sortiment av glasmosaikplattor i olika färger. Oavsett om du vill skapa en subtil färgpalett eller en levande och livfull inredning, har vi de perfekta glasmosaikplattorna för dig. Låt fantasin flöda och kombinera olika färger och nyanser för att skapa en unik och personlig atmosfär i ditt hem. Våra högkvalitativa glasmosaikplattor är designade för att hålla och kommer att ge ditt hem en stilfull touch som varar i många år framöver.

Glasmosaik för badrum

Förvandla ditt badrum till en vacker plats av stil och elegans med vår exklusiva glasmosaik. Frammana en unik atmosfär som tar din badrumsdesign till nya höjder i form av häftiga färger och former. Vårt utbud av högkvalitativa glasmosaikplattor erbjuder en rad olika mönster och färger som passar perfekt för att skapa den perfekta badrumsinredningen. Låt din kreativitet flöda och se våra glasmosaikplattor bli det perfekta komplementet till ditt drömbadrum.

Vacker glasmosaik för pool

Ge din pool en spektakulär makeover med våra vackra glasmosaikplattor. Med livliga mönster och vackra färger kan du skapa en pool som sticker ut och blir en riktig blickfångare. Mosaik har verkligen förmågan att förvandla den mest alldagliga poolen till en riktig Medelhavsdröm. Våra glasmosaikplattor är tillverkade med högsta kvalitet för att säkerställa hållbarhet och motståndskraft mot vatten och kemikalier. Ge din pool ett personligt uttryck och skapa en badupplevelse utöver det vanliga med våra vackra glasmosaikplattor.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top