Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering

Fuktspärr

Fuktspärr

Fuktspärren är en nödvändighet i alla badrum och våtutrymmen som ska kaklas. Däremot finns det undantag där inte alla plastmattor och plastväggar behöver ha en fuktspärr bakom sig.

Vissa plastmattor räknas som fuktspärrar i sig självt. De fungerar nämligen som både ett ytlager och fuktspärr i ett. På sådana plastmattor kan ni till och med kakla direkt.

Badrum som ligger under marknivå och som har genomträngande fukt från marken ska i allmänhet inte heller ha någon. Det täta skikten orsakar då ibland mer skada än nytta.

I sådana badrum ska enbart primer användas. Här rekommenderar vi att en fackman hjälper till att skapa ett bra våtutrymme som håller.

När används fuktspärren?

Fuktspärren används efter applicering av primer och flytspackel. Den används då på alla ytor. För att fuktspärren ska bli helt tät behövs det förstärkning av fuktspärr vid både golvbrunn, hörn och diverse rör. Dessa förstärkningar består av manschetter.

[ Läs mer ]
1-199 SEK
199-399 SEK
399-699 SEK
699+ SEK
Rensa Filter

Visar alla 3 resultat

 • 80%
  fuktspärr 2000k

  Bostik Fuktspärr 2000K 10L

  1 099 kr /st
 • 81%
  fuktspärr 2000k

  Bostik Fuktspärr 2000K 5L

  625 kr /st
 • 39%

  Ångspärr Primer VT Plus 6 kg

  1 590 kr /st

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top