Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
40%
Klinker Cervino Lux White 60X60
779 kr /m²
Ni Sparar 510 kr
1.08 m² Per unit 841 kr/Förpackning Antal per förpackning 3
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Cervino Lux White är en rektifierad vit marmorliknande klinker med grå marmoreringar.

Från Alperna och dess enorma berg föds Matterhorn-kollektionen. Det är en samling som består av två färger och två olika grafik. Till den svarta färgen har en marmor med fina arboriserande ådror i vita och orange toner valts, medan för det vita färgalternativet valts en banbrytande och kraftfull design med vit bakgrund och kontrasterande svarta ådror. I rektifierat porslin finns den i alla vanliga format och en finare lappad finish så att den reflekterar ljuset som om den vore polerad. I beläggningen kan du se detaljerna i venerna och fina linjer som har bearbetats med den senaste keramiska tekniken för att ge dem mer realism, alltid med respekt för en mjuk och behaglig touch. Cervino går att använda på både golv och väggar och blir ett vackert inslag i exempelvis köket, vardagsrummet eller hallen, så kommer rummet blir extra elegant och fint, och även kan användas i andra rum i hemmet. Varje klinker mäter 600×600 mm och 10 mm tjock, och kan också användas utomhus eftersom den är frostsäker.

OBS!! Bilder är en annan storlek.

 

 

 

Beskrivning

Klinker Cervino Lux White är en rektifierad vit marmorliknande klinker med grå marmoreringar. Från Alperna och dess enorma berg föds Matterhorn-kollektionen. Det är en samling som består av två färger och två olika grafik. Till den svarta färgen har en marmor med fina arboriserande ådror i vita och orange toner valts, medan för det vita färgalternativet valts en banbrytande och kraftfull design med vit bakgrund och kontrasterande svarta ådror. I rektifierat porslin finns den i alla vanliga format och en finare lappad finish så att den reflekterar ljuset som om den vore polerad. I beläggningen kan du se detaljerna i venerna och fina linjer som har bearbetats med den senaste keramiska tekniken för att ge dem mer realism, alltid med respekt för en mjuk och behaglig touch. Cervino går att använda på både golv och väggar och blir ett vackert inslag i exempelvis köket, vardagsrummet eller hallen, så kommer rummet blir extra elegant och fint, och även kan användas i andra rum i hemmet. Varje klinker mäter 600×600 mm och 10 mm tjock, och kan också användas utomhus eftersom den är frostsäker. OBS!! Bilder är en annan storlek.

Ytterligare information

Antal per förpackning

3

Leverans

Färg

Kant

Format

Kvadrat

Användningsområde

Frostsäker

Storlek (cm)

Yta

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

10

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top