Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
39%
Klinker Flysch SPR Nacar 60X60
799 kr /m²
Ni Sparar 490 kr
Denna produkt kan skickas om

I lager

1.06 m² Per unit 847 kr/Förpackning Antal per förpackning 3
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Flysch Spr Nacar är en semipolerad, vit marmorerad granitkeramik av hög kvalitet från spanska Vives.

Denna serie är från Atlas kollektionen som är en resa genom estetik från hela världen. Flysch är en samling av olika stentyper från olika delar av jorden. Denna serie togs fram för de mest kreativa och krävande kunderna. Med de många olika stenslagen och flera grader av polering är denna serie oändlig.
Klinker Flysch Spr Nacar är en halvblank, polerad och ljus klinker med naturliga marmoreringar. Drar tankarna till varmare breddgrader. Varje platta mäter 593×593 mm.
Den kan användas till både väggar och golv. Storleken gör att den passar utmärkt till stora områden som t.ex. offentliga miljöer. Men den fungerar lika bra i badrum eller kök. Kan användas utomhus.

 

Beskrivning

Klinker Flysch Spr Nacar är en semipolerad, vit marmorerad granitkeramik av hög kvalitet från spanska Vives. Denna serie är från Atlas kollektionen som är en resa genom estetik från hela världen. Flysch är en samling av olika stentyper från olika delar av jorden. Denna serie togs fram för de mest kreativa och krävande kunderna. Med de många olika stenslagen och flera grader av polering är denna serie oändlig. Klinker Flysch Spr Nacar är en halvblank, polerad och ljus klinker med naturliga marmoreringar. Drar tankarna till varmare breddgrader. Varje platta mäter 593×593 mm. Den kan användas till både väggar och golv. Storleken gör att den passar utmärkt till stora områden som t.ex. offentliga miljöer. Men den fungerar lika bra i badrum eller kök. Kan användas utomhus.

Mer information

Vikt30 kg
Dimensioner60 × 4 × 60 cm
Leverans

Format

Kvadrat

Antal per förpackning

3

Färg

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

10

Yta

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Frostsäker

Kant

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Flysch SPR Nacar 60X60”

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top