Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
35%
Klinker Gaudi 1 20X20
459 kr /m²
Ni Sparar 240 kr

I lager

1 m² Per unit 459 kr/Förpackning Antal per förpackning 25
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Gaudí 1 är en mönstrad platta i beige, grönt, gult  och terrakotta från spanska Vives.

Mönstret ger en sydländsk känsla som stärks av färgerna. Tillsammans skapar plattorna ett helt fantastiskt mönster som kan användas som centrum i ett enfärgat golv eller bara för sig själv. Klinker Gaudi 1 kan kombineras med enfärgade klinker i 1900-serien som matchar i färg och form eller i kombination med Klinker Gaudi 2 och 3. Vives Ceramica är en av världens ledande kakelproducenter och levererar trendiga produkter miljömedvetet och av hög kvalitet. Klinker Gaudí kan användas i både kök och badrum, men passar minst lika bra i andra rum. Varje platta mäter 200×200 mm och används inomhus till golv eller väggar.

Beskrivning

Klinker Gaudí 1 är en mönstrad platta i beige, grönt, gult  och terrakotta från spanska Vives. Mönstret ger en sydländsk känsla som stärks av färgerna. Tillsammans skapar plattorna ett helt fantastiskt mönster som kan användas som centrum i ett enfärgat golv eller bara för sig själv. Klinker Gaudi 1 kan kombineras med enfärgade klinker i 1900-serien som matchar i färg och form eller i kombination med Klinker Gaudi 2 och 3. Vives Ceramica är en av världens ledande kakelproducenter och levererar trendiga produkter miljömedvetet och av hög kvalitet. Klinker Gaudí kan användas i både kök och badrum, men passar minst lika bra i andra rum. Varje platta mäter 200×200 mm och används inomhus till golv eller väggar.

Ytterligare information

Vikt18 kg
Dimensioner25 × 20 × 20 cm
Leverans

Färg

Format

Kvadrat

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

8

Yta

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Kant

Antal per förpackning

25

Frostsäker

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Gaudi 1 20X20”

Toppsäljare

Du kanske också gillar …

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top