Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
36%
Klinker Güell 1 20X20
454 kr /m²
Ni Sparar 245 kr

I lager

1 m² Per unit 454 kr/Förpackning Antal per förpackning 25
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Güell 1 är en grafiskt mönstrad platta med 3D effekt i beige, blå och grå toner från spanska Vives.

Ytan är matt och färgerna dova, vilket ger en vacker effekt. Ett klassiskt och vackert mönster som ger ett slående intryck. Klinker Güell är en del av 1900-serien och kan användas tillsammans med Güelle 2 och 3 som inramning men fungerar lika fint för sig själv eller med någon av de enfärgade plattorna från samma serie. Vives Ceramica är en av världens ledande kakelproducenter som strävar efter miljövänlig produktion och hög kvalitet. Klinker Güell kan användas i både kök och badrum, men den vackra designen fungerar minst lika bra i andra rum. Varje platta mäter 200×200 mm och används till golv eller väggar inomhus.

 

Beskrivning

Klinker Güell 1 är en grafiskt mönstrad platta med 3D effekt i beige, blå och grå toner från spanska Vives. Ytan är matt och färgerna dova, vilket ger en vacker effekt. Ett klassiskt och vackert mönster som ger ett slående intryck. Klinker Güell är en del av 1900-serien och kan användas tillsammans med Güelle 2 och 3 som inramning men fungerar lika fint för sig själv eller med någon av de enfärgade plattorna från samma serie. Vives Ceramica är en av världens ledande kakelproducenter som strävar efter miljövänlig produktion och hög kvalitet. Klinker Güell kan användas i både kök och badrum, men den vackra designen fungerar minst lika bra i andra rum. Varje platta mäter 200×200 mm och används till golv eller väggar inomhus.

Mer information

Vikt18 kg
Dimensioner25 × 20 × 20 cm
Leverans

Färg

Mönstrat

Ja

Format

Kvadrat

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

8

Yta

Lämpar Sig Till

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Kant

Antal per förpackning

25

Frostsäker

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Güell 1 20X20”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top