Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
32%
Klinker Hexagon Fingal 23X26,6
999 kr /m²
Ni Sparar 449 kr
Denna produkt kan skickas om

I lager

0.504 m² Per unit 503 kr/Förpackning Antal per förpackning 11
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Hexagon Fingal är en sexkantig, multifärgad granitkeramik i milda jordnära färger från serien Rift, framtagen av spanska Vivies.

Denna klinker mäter 230×266 mm.
Formen är inspirerad av de enorma basaltkolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Fingal är en platta med flerfärgat geometriskt mönster som passar utmärkt att kombinera med andra mönster ur denna serie. Varma jordnära färger bidrar till en varm och inbjudande känsla.
Hexagon Klinker Fingal passar i kök eller bad men även på väggar och golv i andra miljöer.  Denna serie kan användas i alla miljöer både från offentliga till mer personliga områden i hemmet.

Beskrivning

Klinker Hexagon Fingal är en sexkantig, multifärgad granitkeramik i milda jordnära färger från serien Rift framtagen av spanska Vivies. Denna klinker mäter 230×266 mm. Formen är inspirerad av de enorma basaltkolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Fingal är en platta med flerfärgat geometriskt mönster som passar utmärkt att kombinera med andra mönster ur denna serie. Varma jordnära färger bidrar till en varm och inbjudande känsla. Hexagon Klinker Fingal passar i kök eller bad men även på väggar och golv i andra miljöer.  Denna serie kan användas i alla miljöer från både offentliga till mer personliga områden i hemmet.

Ytterligare information

Vikt10 kg
Dimensioner27 × 10 × 24 cm
Leverans

Färg

Format

Hexagon

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

9

Yta

Lämpar Sig Till

Användningsområde

Kant

Tål Golvvärme

Ja

Antal per förpackning

11

Frostsäker

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Hexagon Fingal 23X26,6”

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top