Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
32%
Klinker Hexagon Igneus 23X26,6
999 kr /m²
Ni Sparar 449 kr
Denna produkt kan skickas om

I lager

0.504 m² Per unit 503 kr/Förpackning Antal per förpackning 11
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Hexagon Igneus är en sex-kantig klinker i grått med blandade etniska mönster från spanska Vives.

Den är en del av serien Rift från den berömda spanska kakelproducenten. Denna granitkeramik är hexagon formad med måtten 23×26,6 cm.
Formen är inspirerad av de enorma basaltkolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Igneus har ett etniskt mönster som är mycket inbjudande och det ger ett levande och autentiskt intryck.
Klinker Hexagon Igneus passar i kök eller bad men även på både väggar och golv i andra miljöer. Detta fantastiska mönster och den betongliknande ytan gör att den kan användas lika bra i hallen som i vardagsrummet eller i offentliga miljöer.

Beskrivning

Klinker Hexagon Igneus är en sex-kantig klinker i grått med blandade etniska mönster från spanska Vives. Den är en del av serien Rift från den berömda spanska kakelproducenten. Denna granitkeramik är hexagon formad med måtten 23×266 mm. Formen är inspirerad av de enorma basaltkolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Igneus har ett etniskt mönster som är mycket inbjudande och det ger ett levande och autentiskt intryck. Klinker Hexagon Igneus passar i kök eller bad men även på både väggar och golv i andra miljöer. Detta fantastiska mönster och den betongliknande ytan gör att den kan användas lika bra i hallen som i vardagsrummet eller i offentliga miljöer. 

Ytterligare information

Vikt10 kg
Dimensioner27 × 10 × 24 cm
Leverans

Färg

Mönstrat

Ja

Format

Hexagon

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

9

Yta

Lämpar Sig Till

Användningsområde

Kant

Tål Golvvärme

Ja

Antal per förpackning

11

Frostsäker

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Hexagon Igneus 23X26,6”

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top