Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
32%
Klinker Hexagon Rift Crema 23X26,6
999 kr /m²
Ni Sparar 449 kr
Denna produkt kan skickas om

I lager

0.5 m² Per unit 500 kr/Förpackning Antal per förpackning 11
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Hexagon Rift Crema är en cremevit, enfärgad klinker från spanska Vives.

Rift är en ny serie från den berömda spanska kakelproducenten. Denna granitkeramik är hexagonformad med måtten 230×266 mm.
Formen är inspirerad av de enorma basalt kolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Klinker Hexagon Crema är en enfärgad, krämvit platta med betongliknande yta som ger en rustik känsla. Crema kan med fördel kombineras med någon av de mönstrade plattorna i samma serie.

Crema passar i kök eller bad, men även på både väggar och golv i andra rum. Möjligheterna är oändliga med denna neutrala platta och passar i all miljöer, även utomhus.

Beskrivning

Klinker Hexagon Rift Crema är en cremevit, enfärgad klinker från spanska Vives. Rift är en ny serie från den berömda spanska kakelproducenten. Denna granitkeramik är hexagonformad med måtten 230×266 mm. Formen är inspirerad av de enorma basalt kolonnerna som bland annat kan ses på Irland och ger verkligen en känsla av storhet och djupt rotad kultur. Klinker Hexagon Crema är en enfärgad, krämvit platta med betongliknande yta som ger en rustik känsla. Crema kan med fördel kombineras med någon av de mönstrade plattorna i samma serie. Crema passar i kök eller bad, men även på både väggar och golv i andra rum. Möjligheterna är oändliga med denna neutrala platta och passar i alla miljöer, även utomhus.

Ytterligare information

Vikt10 kg
Dimensioner27 × 10 × 24 cm
Leverans

Färg

Format

Hexagon

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

9

Yta

Lämpar Sig Till

Användningsområde

Kant

Tål Golvvärme

Ja

Antal per förpackning

11

Frostsäker

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Hexagon Rift Crema 23X26,6”

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top