Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
45%
Klinker Peronda Crystal White 60X120
1 129 kr /m²
Ni Sparar 900 kr
Denna produkt kan skickas om

I lager

1.44 m² Per unit 1,626 kr/Förpackning Antal per förpackning 2
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda Crystal White är en rektifierade vit marmorliknande klinker med grå och guldbruna skåror från spanska Peronda

Crystal White återger djupet av kvarts, med all realism, och de subtila venerna i sin utvalda design ger den en känslig personlighet.  Det här är en väldigt kvalitativ och slittålig platta från museum-serien med en blank yta som lyser när ljuset faller på det. Varje platta mäter 600×1200 mm och är 10 mm tjock och känns och ser ut som natursten. En mycket vacker och elegant klinker. Det naturliga mönstret ger en vacker yta som ger både liv och värme. Crystal White kan användas på både golv och väggar och passar bra i alla rum ert hem kan komma att erbjuda.

 

Beskrivning

Klinker Peronda Crystal White är en rektifierade vit marmorliknande klinker med grå och guldbruna skåror från spanska Peronda. Crystal White återger djupet av kvarts, med all realism, och de subtila venerna i sin utvalda design ger den en känslig personlighet.  Det här är en väldigt kvalitativ och slittålig platta från museum-serien med en blank yta som lyser när ljuset faller på det. Varje platta mäter 600×1200 mm och är 10 mm tjock och känns och ser ut som natursten. En mycket vacker och elegant klinker. Det naturliga mönstret ger en vacker yta som ger både liv och värme. Crystal White kan användas på både golv och väggar och passar bra i alla rum ert hem kan komma att erbjuda.   

Ytterligare information

Vikt35 kg
Dimensioner120 × 3 × 60 cm
Användningsområde

Färg

Frostsäker

Kant

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

10

Format

Rektangulär

Leverans

Yta

Antal per förpackning

2

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top