Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
17%
Klinker Peronda FS Alora 45X45
599 kr 499 kr /m²
Ni Sparar 100 kr

I lager

1 m² Per unit 499 kr/Förpackning Antal per förpackning 5
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 10-15 arbetsdagar

Klinker Peronda FS Alora är en brun klinker i rustik vintage-stil från spanska Peronda.

Den bruna färgen är melerad och ger ett levande och varmt intryck. Denna platta mäter 450×450 mm och är indelad i fyra rutor vilket ger intryck av mindre plattor, men med mycket mindre arbete. Peronda FS Alora kan användas till både golv och väggar inomhus. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor.

Beskrivning

Klinker Peronda FS Alora är en brun klinker i rustik vintage-stil från spanska Peronda. Den bruna färgen är melerad och ger ett levande och varmt intryck. Denna platta mäter 450×450 mm och är indelad i fyra rutor vilket ger intryck av mindre plattor, men med mycket mindre arbete. Peronda FS Alora kan användas till både golv och väggar inomhus. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor.

Mer information

Leverans

Tjocklek (mm)

10

Storlek (cm)

Färg

Tål Golvvärme

Ja

Lämpar Sig Till

Yta

Kant

Antal per förpackning

5

Användningsområde

Frostsäker

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Klinker Peronda FS Alora 45X45”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top