Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
44%
Klinker Peronda FS Arles Black 33X33
599 kr /m²
Ni Sparar 460 kr
1.09 m² Per unit 653 kr/Förpackning Antal per förpackning 10
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda FS Arles Black är en blank och matt benvit klinker i rustik stil med svartgrå rutor från spanska Peronda.

från spanska Peronda. Denna 33×33-kollektion, tillverkad med Layer Tech-teknik, tar Francisco Segarra oss med på en resa till Provence i Frankrike. De färgade tacosna lyser ut mot den vita bakgrunden, tack vare användningen av digitalt tryckta gryn, med hjälp av banbrytande teknologi för att återskapa svunna utseenden. Denna platta mäter 330×330 mm och är 9,5 mm tjock, och är spårad i 9 små rutor.
Skårorna fogas som vanligt samtidigt med att man fogar mellan plattorna. Peronda FS Arles går att använda till både golv och väggar inomhus i alle rum i hemmet. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet.

Beskrivning

Klinker Peronda FS Arles Black är en blank och matt benvit klinker i rustik stil med svartgrå rutor från spanska Peronda. Denna 33×33-kollektion, tillverkad med Layer Tech-teknik, tar Francisco Segarra oss med på en resa till Provence i Frankrike. De färgade tacosna lyser ut mot den vita bakgrunden, tack vare användningen av digitalt tryckta gryn, med hjälp av banbrytande teknologi för att återskapa svunna utseenden. Denna platta mäter 330×330 mm och är 9,5 mm tjock, och är spårad i 9 små rutor. Skårorna fogas som vanligt samtidigt med att man fogar mellan plattorna. Peronda FS Arles går att använda till både golv och väggar inomhus i alle rum i hemmet. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet.  

Ytterligare information

Vikt22 kg
Dimensioner33 × 11 × 33 cm
Leverans

Format

Kvadrat

Antal per förpackning

10

Användningsområde

Färg

Mönstrat

Ja

Frostsäker

Kant

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Ja

Yta

Tjocklek (mm)

9,5

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top