Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
43%
Klinker Peronda FS Arles Brown 33X33
799 kr /m²
Ni Sparar 600 kr
1.09 m² Per unit 871 kr/Förpackning Antal per förpackning 10
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda FS Arles Brown är en blank och matt benvit klinker i rustik stil med brune rutor från spanska Peronda.

från spanska Peronda. Denna 33×33-kollektion, tillverkad med Layer Tech-teknik, tar Francisco Segarra oss med på en resa till Provence i Frankrike. De färgade tacosna lyser ut mot den vita bakgrunden, tack vare användningen av digitalt tryckta gryn, med hjälp av banbrytande teknologi för att återskapa svunna utseenden. Denna platta mäter 330×330 mm och är 9,5 mm tjock, och är spårad i 9 små rutor.
Skårorna fogas som vanligt samtidigt med att man fogar mellan plattorna. Peronda FS Arles går att använda till både golv och väggar inomhus. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet.

Beskrivning

Klinker Peronda FS Arles Brown är en blank och matt benvit klinker i rustik stil med bruna rutor från spanska Peronda. Denna 33×33-kollektion, tillverkad med Layer Tech-teknik, tar Francisco Segarra oss med på en resa till Provence i Frankrike. De färgade tacosna lyser ut mot den vita bakgrunden, tack vare användningen av digitalt tryckta gryn, med hjälp av banbrytande teknologi för att återskapa svunna utseenden. Denna platta mäter 330×330 mm och är 9,5 mm tjock, och är spårad i 9 små rutor. Skårorna fogas som vanligt samtidigt med att man fogar mellan plattorna. Peronda FS Arles går att använda till både golv och väggar inomhus. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet.  

Mer information

Leverans

Format

Kvadrat

Antal per förpackning

10

Användningsområde

Färg

Mönstrat

Ja

Frostsäker

Kant

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Ja

Yta

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top