Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
29%
Klinker Peronda FS Artisan B 33X33
499 kr /m²
Ni Sparar 200 kr
1.09 m² Per unit 544 kr/Förpackning Antal per förpackning 10
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda FS Artisan B är en vit klinker i rustik stil från spanska Peronda.

Denna platta mäter 330×330 mm och är spårad i 4 små rutor som varje är 165×165 mm och 8 mm tjock. vilket ger dig mycket mindre jobb. Skårorna fogas som vanligt samtidigt med att man fogar mellan plattorna. Peronda FS Artisan B går att använda till både golv och väggar inomhus. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra, som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor. Serien innehåller plattor i flera olika färger och kombinationer. Går fint att använda tillsammans med Mirambel M som har samma färgnyans.

Beskrivning

Klinker Peronda FS Artisan B är en vit klinker i rustik stil från spanska Peronda. Denna platta mäter 330×330 mm och är spårad i 4 små rutor som varje är 165×165 mm och 8 mm tjock. vilket ger dig mycket mindre jobb. Skårorna fogas som vanligt samtidigt med att man fogar mellan plattorna. Peronda FS Artisan B går att använda till både golv och väggar inomhus. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra, som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor. Serien innehåller plattor i flera olika färger och kombinationer. Går fint att använda tillsammans med Mirambel M som har samma färgnyans.

Mer information

Leverans

Format

Kvadrat

Användningsområde

Färg

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Yta

Antal per förpackning

10

Frostsäker

Kant

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

8

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Peronda FS Artisan B 33X33”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top
Rustik Klinker