Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
44%
Klinker Peronda FS Heritage White 45X45
599 kr /m²
Ni Sparar 460 kr
1 m² Per unit 599 kr/Förpackning Antal per förpackning 5
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda FS Heritage White 45×45

Kakel Peronda FS Heritage White är en matt benvit och brunaktig rustik kakel från spanska Peronda. En oförställd hyllning till traditionell klinker, som är gjord i modeller lika realistiska som den traditionella årgången. Där skönhet intensifieras med tidens gång. FS Heritage är klinker med all charm från sina svunna motsvarigheter. Dekorativa penseldrag sticker ut på en yta som kännetecknas av tidens gång. Visar att noggrant hantverk inte bara är ett minne blott. Dessa hantverkare är fortfarande här idag och väcker minnen från den gångna guldåldern. Tack vare Layer Tech – ny digital tryckteknik för lager kan kontrasten mellan ett vintagemönster och tidens märken på lerytan återskapas.
Varje platta mäter 450×450 mm och är 10,5 mm tjock, och har lite glansig yta. Kan användas på både golv och väggar vare sig det är i kök, badrum eller hall, men kan givetvis även användas i andra rum i hemmet.

Beskrivning

Kakel Peronda FS Heritage White är en matt benvit och brunaktig rustik kakel från spanska Peronda. En oförställd hyllning till traditionell klinker, som är gjord i modeller lika realistiska som den traditionella årgången. Där skönhet intensifieras med tidens gång. FS Heritage är klinker med all charm från sina svunna motsvarigheter. Dekorativa penseldrag sticker ut på en yta som kännetecknas av tidens gång. Visar att noggrant hantverk inte bara är ett minne blott. Dessa hantverkare är fortfarande här idag och väcker minnen från den gångna guldåldern. Tack vare Layer Tech – ny digital tryckteknik för lager kan kontrasten mellan ett vintagemönster och tidens märken på lerytan återskapas. Varje platta mäter 450×450 mm och är 10,5 mm tjock, och har lite glansig yta. Kan användas på både golv och väggar vare sig det är i kök, badrum eller hall, men kan givetvis även användas i andra rum i hemmet.

Mer information

Vikt22 kg
Dimensioner45 × 6 × 45 cm
Leverans

Format

Kvadrat

Antal per förpackning

5

Användningsområde

Färg

Mönstrat

Nej

Frostsäker

Kant

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Ja

Yta

Tjocklek (mm)

10.5

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top