Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
48%
Klinker Peronda FS Manises 11X11
19 kr 10 kr /st
Ni Sparar 9 kr

I lager

Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 10-15 arbetsdagar

Klinker Peronda FS Manises är en vit klinker i rustik stil från spanska Peronda.

Denna platta mäter 110×110 mm och säljes styckvis. Peronda FS Manises går att använda till både golv och väggar inomhus. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor.

Obs!! säljes styckpris.

Beskrivning

Klinker Peronda FS Manises är en vit klinker i rustik stil från spanska Peronda.  Denna platta mäter 110×110 mm och säljes styckvis. Peronda FS Manises går att använda till både golv och väggar inomhus. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor. Obs!! säljes styckpris.

Mer information

Frostsäker

Leverans

Färg

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

10

Yta

Kant

Tål Golvvärme

Ja

Användningsområde

Lämpar Sig Till

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Klinker Peronda FS Manises 11X11”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top