Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
49%
Klinker Peronda FS Mirambel B 33X33
524 kr 271 kr /m²
Ni Sparar 253 kr
1.09 m² Per unit 295 kr/Förpackning Antal per förpackning 10
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 10-15 arbetsdagar

Klinker Peronda FS Mirambel B är en vit klinker i rustik stil från spanska Peronda.

Denna platta mäter 330×330 mm och är spårad i 9 små rutor som varje är 110×110 mm och 7 mm tjock. vilket ger dig mycket mindre jobb. Skårorna fogas som vanligt samtidigt med att man fogar mellan plattorna. Peronda FS Mirambel M går att använda till både golv och väggar inomhus. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra, som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor. Serien innehåller plattor i flera olika färger och kombinationer och går att använda tillsammans med Mirambel A och M då de har samma färgnyanser.

Beskrivning

Klinker Peronda FS Mirambel B är en vit klinker i rustik stil från spanska Peronda. Denna platta mäter 330×330 mm och är spårad i 9 små rutor som varje är 110×110 mm och 7 mm tjock. vilket ger dig mycket mindre jobb. Skårorna fogas som vanligt samtidigt med att man fogar mellan plattorna. Peronda FS Mirambel M går att använda till både golv och väggar inomhus. En otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra, som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor. Serien innehåller plattor i flera olika färger och kombinationer och går att använda tillsammans med Mirambel A och M då de har samma färgnyanser.

Mer information

Leverans

Användningsområde

Färg

,

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Yta

Antal per förpackning

10

Frostsäker

Kant

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

7

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Klinker Peronda FS Mirambel B 33X33”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top