Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
36%
Klinker Peronda FS Rialto Decor 45,2X45,2
539 kr /m²
Ni Sparar 300 kr
Denna produkt kan skickas om

I lager

1.02 m² Per unit 550 kr/Förpackning Antal per förpackning 5
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda FS Rialto Decor 45,2X45,2 är en mönstrat klinker med en blandning av olika färgnyanser.

Denna klinkern från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra och är baserad på en nyskapande visuell idé. En blandning av cement- och stenutseende i en helt ny look av Terazzo klinker. FS Rialto Decor är en klinker med en väldigt vacker cementeffekt som med sin iögonfallande design och utseende enkelt gör vilket rum som helst som ert hem kan tänkas erbjuda vackert, vare sig det gäller köket, badrummet eller entrén. Den här fungerar utmärkt att kombinera med vår andra FS Rialto som har samma cementbakgrund. Man kan antingen välja att kombinera dem med varandra eller använda var för sig. FS Rialto Decor har 14 olika mönster som är slumpmässigt blandat i förpackningen. Varje platta mäter 452×452 mm och är 10 mm tjock. Går att använda på golv och vägg både inomhus och utomhus.

Beskrivning

Klinker Peronda FS Rialto Decor 45,2X45,2 är en mönstrat klinker med en blandning av olika färgnyanser. Denna klinkern från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra och är baserad på en nyskapande visuell idé. En blandning av cement- och stenutseende i en helt ny look av Terazzo klinker. FS Rialto Decor är en klinker med en väldigt vacker cementeffekt som med sin iögonfallande design och utseende enkelt gör vilket rum som helst som ert hem kan tänkas erbjuda vackert, vare sig det gäller köket, badrummet eller entrén. Den här fungerar utmärkt att kombinera med vår andra FS Rialto som har samma cementbakgrund. Man kan antingen välja att kombinera dem med varandra eller använda var för sig. FS Rialto Decor har 14 olika mönster som är slumpmässigt blandat i förpackningen. Varje platta mäter 452×452 mm och är 10 mm tjock. Går att använda på golv och vägg både inomhus och utomhus.

Mer information

Leverans

Format

Kvadrat

Antal per förpackning

5

Användningsområde

Färg

Frostsäker

Kant

Lämpar Sig Till

Storlek (cm)

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

10

Yta

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top